Tas nu ir noskaidrots! Andris Ērglis gudrāks par Olgu. FOTO
Olga Rajecka ar savu Ogres novada komandu erudīcijas spēlē diemžēl palika trešajā vietā.
2015. gada 8. maijs, 05:22

Tas nu ir noskaidrots! Andris Ērglis gudrāks par Olgu. FOTO

Jauns.lv

LTV1 erudīcijas šovā "Latvijas novadu cīņas" 7. maijā tikās dziedātāji - Andris Ērglis (Liepāja), Olga Rajecka (Ogres novads) un Arnis Slobožaņins no grupas "Dabasu Durovys" (Rēzekne) ar komandām. Latgalieši, protams, triumfēja, bet Ērglis ar palīgiem palika otrajā vietā.

Latvijas novadi jau izsenis sacentušies, kurā novadā dūšīgāki zemes arāji, kurā čaklākas saimnieces, kur prot noķert lielāko zivi un, protams, kur dzimst daiļākās meičas ar skanīgākajām balsīm. Bet kur Latvijā dzīvo erudītāki cilvēki – Kurzemē, Vidzemē, Latgalē vai Rīgā?

Ik ceturtdienas vakaru (un tā būs 10 nedēļas) LTV 1. kanālā var izbaudīt azartisku un sirsnīgu Latvijas novadu kopā sanākšanu – erudīcijas šovu "Latvijas Novadu Cīņas". Pirmajā šovā konkurencē ar Siguldas un Madonas komandām, uzvarēja talsinieki ar aktieri Tomu Liepājnieku priekšgalā.

Savukārt šonedēļ turējām īkšķus par Liepājas, Ogres un Rēzeknes komandām. Noskaidrojām, ar ko atšķiras ogrēniešu mentalitāte, kas pamatā Liepājas mūzikas fenomenam un – vai latgalieši patiešām ir tik laipni un miermīlīgi, kā par viņiem runā. Šova dalībniekus šoreiz uzmundrināja un atbalstīja populārā kantrīmūzikas grupa "Klaidonis" un Evija Sloka.

Kasjauns.lv / Foto:  Publicitātes