Magone Venti nokaitinājusi. Viņš pieprasa veikt DNS analīzes
Guļbūvju celtnieks Ventis Vītols vēlas, lai viņa un Magones Burkas dēlam Raimondam Saulgaitim tiktu veiktas DND analīzes.
Slavenības
2015. gada 9. maijs, 05:29

Magone Venti nokaitinājusi. Viņš pieprasa veikt DNS analīzes

Jauns.lv

TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībnieku Magones Burkas un Venta Vītola attiecību vētra nerimst.

Pirms dažām nedēļām tapa pilns Liepājas tiesas spriedums par Venta Vītola un Magones Burkas kopīgā dēla Raimonda Saulgaiša aizgādību un tēva saskarsmes tiesībām. Tiesa piešķīra atsevišķu aizgādību Magonei Burkai, nosakot – Ventis dēlu varēs satikt tikai Magones izvēlētā vietā un trešās personas klātbūtnē. Laikā, kad Magone dzīvos ārpus Latvijas, viņai jānodrošina bērna ierašanās Latvijā divas reizes gadā, bet Ventis dēlu ārzemēs varēs apciemot trīs reizes gadā.

Pēc tiesas sprieduma abu attiecības kļuvušas dramatiskas. Magone Ventim draud ar vairāku tiesvedību uzsākšanu, bet Ventis vēlas, lai jaunākajam dēlam Raimondam Saulgaitim, kuram Magone Burka pirms dažiem mēnešiem nomainīja uzvārdu no Vītola uz savējo, veic DNS analīzes. „Viņa izvairās braukt taisīt DNS analīzes. Visādus aplinkus raksta, ka nav jābrauc utml.,” portālam Kasjauns.lv sašutis saka Ventis. Tāpat viņš pauž neapmierinātību, ka dēlu nav redzējis jau astoņus mēnešus, un nav pārliecības, ka tik drīz redzēs, lai gan puikam pēc mēneša būs lieli svētki – pirmā dzimšanas diena.

Taču, ja atceras notikumus pirms gada, tad situācija bija pilnīgi pretēja. Uzreiz pēc bērna piedzimšanas tieši Magone bija tā, kura vēlējās taisīt DNS analīzes, vismaz tā lika domāt viņas rakstītais portālā draugiem.lv: „Interesanti ir tas, ka Ventis izvairās no DNS veikšanas!”

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva