foto: EPA/Scanpix
Peskovs par Galkinu: "Viņam acīmredzami ar mums nav pa ceļam"
Putina runasvīrs Dimitrijs Peskovs.
Trakā pasaule
2022. gada 5. septembris, 13:22

Peskovs par Galkinu: "Viņam acīmredzami ar mums nav pa ceļam"

Jauns.lv

Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs izteicies par humoristu Maksimu Galkinu un viņa sievu, dziedātāju Allu Pugačovu, vēsta "The Insider".

"Neesmu dzirdējis nevienu [nepieņemamu] Allas Pugačovas paziņojumu, bet dzīvesbiedrs — jā, viņam acīmredzami ar mums nav pa ceļam, dzīvesbiedrs ir izteicis ļoti sliktus paziņojumus," paziņoja Peskovs.

Uz jautājumu, vai ir veikti kādi pasākumi attiecībā uz to, preses sekretārs atbildēja, ka nav redzējis "nekādu reakciju no kādām mūsu kompetentajām institūcijām".

Tāpat viņš paziņoja, ka Vladimirs Putins pret Pugačovu izturas "normāli": "Viņi viens otru pazīst, viņi ir pazīstami, viņi ir vairākkārt tikušies. Tas ir normāli." Tāpat, pēc Peskova vārdiem, daži mākslinieki "aptraipījuši sevi ar pilnīgi nepiedienīgiem un nepieņemamiem paziņojumiem".

Pēc tam, kad Pugačova atgriezās Krievijā, viņai uzklupa vietējie propagandisti. "Kāpēc jūs visus šos mēslus velkat atpakaļ uz Krieviju. Atgriezās kāda Pugačova. Ar kāju atgrūž "Rolls-Royce" durvis. Lai mūs atkal pamācītu? Jā, tauta atbildēja, ko domā par viņu," paziņoja Vladimirs Solovjovs.

Kinorežisors Ņikita Mihalkovs, komentējot dziedātājas atgriešanos Krievijā, nosaucis viņu par "žurku": "Interesanti, ar ko viņi rēķinājās, atgriežoties Krievijā (es par žurkām, kuras uzreiz nodeva savu dzimteni)?" 

Jauns.lv jau vēstīja, ka asus komentārus saistībā ar šiem diviem iepriekš minētajiem personāžiem, kā arī Krievijas politiķiem kopumā, savā "Instagram" kontā publicējusi arī pati Alla Pugačova.