foto: Instagram
Pugačova turpina "ieviest kārtību cilvēku galvās". Dziedātāja publicē vēstījumu slavenam krievu kinorežisoram
Alla Pugačova.
Slavenības
2022. gada 2. septembris, 20:32

Pugačova turpina "ieviest kārtību cilvēku galvās". Dziedātāja publicē vēstījumu slavenam krievu kinorežisoram

Jauns.lv

Pēc ierašanās Krievijā Alla Pugačova paziņoja, ka atgriezusies, lai "ieviestu kārtību cilvēku galvās". Drīz vien viņa sāka ar "Instagram" starpniecību uzrunāt tos, kas atbalsta karu Krievijā un Kremļa propagandu.

Par pirmo primadonnas "upuri" kļuva Vladimirs Solovjovs (par to sīkāk rakstījām šeit).

Tagad Alla Pugačova vērsusies pie slavenā krievu kinorežisora Ņikitas Mihalkova. Viņa izklāstīja fragmentu no viņa filmas "Mīlestības kalps" un sarkastiski paziņoja: "Skaista filma. Lielisks režisors. Kur tad pazudis brīnišķīgais cilvēks Ņikita Mihalkovs?"

Ņikita Mihalkovs jau ne reizi vien ir izteicies pret Ukrainu un tās iedzīvotājiem. Nesen viņš ukraiņu valodu nosauca par "katastrofu" Krievijai, jo tieši tajā it kā formulē naidu pret valsti un izplata rusofobiju. Tostarp Mihalkovs aicināja pilnībā izslēgt mācības dzimtajā valodā Donbasa skolās.

Vēl vairāk – viņš uzskata, ka pasniedzējiem visās Doneckas un Luhanskas apgabala apdzīvotajās vietās bērnu priekšā ir jāattaisno karš. "Ja tiks mācīti priekšmeti ukraiņu valodā – tā ir katastrofa. Tā ir ieķīlāta mīna visā vēsturē," izteicās propagandists.

Viņš paziņoja, ka pēdējās divas ukraiņu paaudzes audzinātas naidā pret Krievijas iedzīvotājiem un visu krievisko, tieši tāpēc "konflikts" starp abām valstīm bija neizbēgams jau kopš 1991. gada, pēc PSRS sabrukuma.

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2021. gadā

gallery icon