foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Kirovu Lipmanu sieva mudina neiet uz darbu. Bet viņš neklausa!
Miljonārs Kirovs Lipmans ar mazdēlu Leonu šovasar kopā apmeklē saviesīgus pasākumus.
Slavenības
2022. gada 3. septembris, 06:41

Kirovu Lipmanu sieva mudina neiet uz darbu. Bet viņš neklausa!

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Miljonārs, AS "Grindeks" padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklājis, kāpēc neklausa sievu un dodas strādāt.

Miljonārs saka – šī vasara ir bijusi gana darbīga un par atpūtu viņš domāšot rudenī. “Šo vasaru pavadu strādājot. Mana sieva, kura ir ārste, neiroloģe, skubina mani, ka varu taču nestrādāt un vairāk atpūsties. Bet es nevaru neko nedarīt. Es bez darba nespēju dzīvot. Tā ir mana nelaime. Aizbraucu uz darbu un citādi jūtos. Jūtos, ka esmu vajadzīgs. Uz darbu braucu divas trīs reizes nedēļā. Arī tādēļ, lai kolektīvs redz savu priekšnieku, ka viņš ir uz vietas un arī strādā,” paskaidro Lipmans.

Latvijas turīgākās sievietes Annas Lipmanes ekscentriskais stils

Lai arī nemainīgi un gadiem ilgi uzņēmēja Anna Lipmane ir Latvijas bagātāko sieviešu topa virsotnē, to nevar pat nojaust pēc ...

gallery icon

Runājot par atpūtas brīžiem, miljonārs teic, ka tie, protams, neizpaliks: “Rudenī plānoju doties atpūsties uz dienvidiem. Parasti uz Dubaiju lidoju, jau kādus desmit gadus izvēlos turp doties. Man pat tur ir daudz pazīstamu vietējo. Nav skumji, lai arī viens tur nekad nebraucu, tikai kopā ar sievu.” Miljonārs neslēpj prieku par savu mazdēlu Leonu, kuru dāvājis dēls Filips ar vedeklu Jeļizavetu. “Ar mazbērnu gribas pavadīt laiku. Dēla ģimene dzīvo netālu no manis Jūrmalā, Jūras ielā, tur viņš ir iegādājies māju,” pastāsta Lipmans, neslēpjot gandarījumu, ka ģimene pulcējas vienkopus Jūrmalā.

Kirova un Annas Lipmanu īpašums Jūrmalā

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!