foto: action press/ Vida Press
"Troņu spēles" nīstākais varonis slepeni apprecējies
Džeks Glīsons.
Slavenības
2022. gada 2. septembris, 17:17

"Troņu spēles" nīstākais varonis slepeni apprecējies

Jauns.lv

Īru aktieris Džeks Glīsons (30), kurš kulta seriālā "Troņu spēle" atveidoja Džofriju - pēc fanu domām nīstāko tēlu visā šova pastāvēšanas laikā - nesen slepeni apprecējies. Par šo faktu plašākai sabiedrībai kļuvis zināms vien tad, kad to sociālajos tīklos atklājis mācītājs Petsijs Linčs.

Mācītājs saviem sekotājiem parādījis fotogrāfijas ar baznīcu Kerijas grāfistē Īrijā, kur notika aktiera kāzu ceremonija. Par 30 gadus vecā Džeka Glīsona sievu kļuvusi viņa kolēģe Roizina O’Mahoni. Parakstā pie fotogrāfijām Linčs norādījis, ka ceremonija bijusi “vienkārša un cienījama”.

Vieta nebija izvēlēta nejauši. Džeks Glīsons ir dzimis Īrijā un bieži atpūšas šajā apkaimē. Aktieris jau paziņojis, ka būs vēl viena ceremonija – greznāka un ar lielu viesu skaitu.

Pats Džeks kādā intervijā paziņoja, ka vairs nelieto sociālos tīklus. Ilgu laiku nekas nebija zināms arī par populārā seriāla aktiera privāto dzīvi. Turklāt Glīsons atzina, ka ir noguris no aktiera profesijas, savukārt atmiņas par filmēšanos “Troņu spēlē” viņam rada diskomfortu.
Iespējams, tas ir saistīts ar to, ka viņš tik pārliecinoši atveidoja nežēlīgo princi Džofriju Barateonu, ka sāka saņemt reālus draudus sociālajos tīklos.

“Troņu spēles” aktieris Džeks Glīsons uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Neskatoties uz Džeka izteikumu par noguršanu no aktiera profesijas, viņš tomēr šogad pavasarī nofilmējās kopā ar Laiemu Nīsonu drāmā “In the Land of Saints and Sinners”. Filmas pirmizrāde pagaidām vēl nav notikusi.

2020. gadā aktieris piedalījies divās BBC seriāla “Out of Her Mind” epizodēs. Amizants ir stāsts, kā Glīsons tika pie spoka lomas. Galvenās lomas atveidotāja ierosinājusi “izvēlēties aktieri, kuru visi vēlas, lai viņš būtu miris”. Seriāla veidotājiem uzreiz prātā ienācis sadistiskais Džofrijs, kuru seriālā “Troņu spēle” atveidoja Glīsons.

Sešu sēriju mini seriāls pirmizrādi piedzīvoja 2020. gada oktobrī.