Slavenības
2022. gada 2. septembris, 08:22

Marija Naumova par pēdējiem mirkļiem kopā ar tēti: "Cik labi, ka paspēju pateikt svarīgāko"

Jauns.lv

Dziedātāja Marija Naumova sevi nešaubīgi uzskata par īstu tēta meitu. Marijas mamma aktrise vienmēr bijusi aizņemta teātrī vai viesizrādēs, un tieši tētis bijis tas, ar kuru meitene kopā pavadījusi visvairāk laika.

"Tētis bija mans dvēseles radinieks. Tāda mīlestība, kā viņš mani mīlēja - nekad dzīvē neko tādu neesmu vairs ne redzējusi, ne piedzīvojusi," ļoti emocionālā sarunā kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi" atzīst dziedātāja.

Marijas tētis lielāko mūža daļu pavadījis uz kruķiem, kas sagādājis ne mazumu ciešanu, taču tieši viņš bija tas, kurš Marijai iemācījis gan spēlēt pinpongu, gan klavieres. Pusaudžu gados ļāvis meitai lielu brīvību, tomēr paliekot klātesošs kā dzīves priekos, tā skumjākos brīžos. Pēc profesijas psihologs, erudīts un gaišs cilvēks, ar kuru labprāt stundām garas sarunas risinājuši gan Marijas draugi, gan kaimiņi.

“Esmu pateicīga liktenim, ka paspēju tētim dzīves laikā pateikt vai kā citādi nodot pašu svarīgāko” Marija asarām acīs arī pastāsta par dienu, kad ar tēti bijusi kopā pēdējo reizi slimnīcā. Šī diena Marijai nesusi vērtīgas atziņas un pat gandrīz vai pārpasaulīgu zīmi. “Es tēti palaidu un viņš man par to bija ļoti pateicīgs,” emocionāli saka dziedātāja.

Sarunu raidījums “Pasaki to skaļi” skatāms trešdienu vakaros kanālā "360TV".

Marijas Naumova valdzina albuma "Uz ilūziju tilta" atvēršanas svētkos

2016. gada 22. novembrī prezentēts dziedātājas Marijas Naumovas jaunais veikums – albums "Uz ilūziju tilta"

gallery icon
55