Slavenības
2022. gada 29. augusts, 19:16

Izjukusi erotisko bestselleru autores Karīnas Račko laulība, ziņo portāls

Jauns.lv

Populārā Latvijas romantiski erotisko bestselleru autore un zobārste Karīna Račko, kura vēl nesen Itālijā atzīmēja savu desmito kāzu jubileju, portālam "Delfi" pavēstījusi, ka nu kopīgais ceļš ar vīru ir beidzies.

"Mēs ar Kristapu oficiāli šķiramies. Tieši šonedēļ parakstām laulības šķiršanas dokumentus. Vairāk gan neko nekomentēšu," portālam "Delfi" pauž rakstniece.

Vēl nesen žurnālam "Kas Jauns" Račko dalījās priecīgajā stāstā par desmitās kāzu jubilejas ceļojumu uz Itāliju.

“Parasti es esmu tā, kura izplāno ceļojumus, visus maršrutus un apskates objektus, taču šoreiz, par godu šai kāzu jubilejai, vīrs bija izlēmis man sagādāt pārsteigumu un visu turēja lielā noslēpumā – ka dodamies uz Itāliju, uzzināju tikai lidostā,” atklāja Račko.

Karīna Račko ar vīru Itālijā

Zobārste un rakstniece Karīna Račko ar vīru Itālijā 2022. gada vasarā.

gallery icon

“Mēs izīrējām auto un devāmies pa šaurajiem, līkumotajiem kalnu serpentīniem, izbraukājām visu skaisto, gleznaino Amalfi piekrasti ar fantastiskiem skatiem uz Vidusjūru. Man kā rakstniecei bija svarīgi apmeklēt arī Pompejus, kurus 79. gadā iznīcināja vulkāna Vezuva izvirdums. Šādās vēsturiskās vietās vienmēr ir ļoti īpaša un iedvesmojoša aura. Vakaros baudām mazos itāļu restorāniņus, jūras veltes un itāļu mūziku. Trīs gadus nebijām nekur ceļojuši tikai divatā un pasmējāmies – labi secināt, ka vēl aizvien mums abiem kopā ir ērti un viegli. Rožu kāzu jubileju sagaidījām viesnīcā ar skatu uz Vezuvu, un Kristaps jau brokastīs pārsteidza mani ar ziediem, šampanieti un kūku!” stāstīja Račko.

Laulībā ar Kristapu rakstniecei dzimusi meita Šarlote.

Karīnas Račko erotiskās grāmatas "Ekstāze" atklāšana

Ceturtdien, 14. oktobrī, jautrā gaisotnē cilvēki sapulcējās, lai atzīmētu Katrīnas Račko jaunās grāmatas “Ekstāze” atklāšanu. Par pasākuma muzikālo atmosfēru parūpējās ...

gallery icon