Rīt Raimonda Paula mūzikas cienītājiem būs iespēja vērot unikālu tiešraidi
Mūzika
2022. gada 29. augusts, 11:48

Rīt Raimonda Paula mūzikas cienītājiem būs iespēja vērot unikālu tiešraidi

Jauns.lv

Lai arī līdz Daugavas stadionā paredzētajam ‘’Latvijas mūzikas LIELKONCERTAM’’, kurā Latvijas spilgtākie mākslinieki izpildīs Maestro Raimonda Paula dziesmas, atlikušas nepilnas divas nedēļas, tomēr jau 30.augustā 16:00, Radio Latviešu hiti aicina ielūkoties koncerta ģenerālmēģinājuma aizkulisēs! Smiekli, sarunas un Raimonda Paula dziesmas – Tiešraidē portālā jauns.lv.

‘’Sarūpējot īstus Latvijas mūzikas svētkus, lielkoncerts apvienos līdz šim nepieredzētu mākslinieku sastāvu. Aktuālākās pašmāju mūzikas zvaigznes, visos laikos mīlētus estrādes grandus, kā arī klasiskās mūzikas profesionāļus.’’ stāsta koncerta organizatori.

Ģenerālmēģinājuma aizkulišu Tiešraide ir iespēja kopā ar OZOLU, GUSTAVO, ŽORŽU SIKSNU, MAZO PRINCI, AIJU ANDREJEVU, JĀNI AIŠPURU, SINGAPŪRAS SATĪNU, Musiqq, DAGAMBU, ANSI, MESA un vēl daudziem citiem Latvijas mūziķiem, noķert to svētku sajūtu, kuru kopīgi varēsim baudīt 10.septembrī Rīgā, Daugavas stadionā.

‘’Aizkulišu tiešraides neapšaubāmi jau ir pieradījušas to, ka backstage sarunas mums stāsta pilnu ainu par notiekošo, gaidāmo un ne tikai palīdz pieņemt lēmumu biļešu iegādei, bet arī jautri, muzikāli un smiekpilni izklaidē, bez tam šoreiz – Maestro Raimonda Paula manierē.’’ portālam jauns.lv savās pārdomās dalās Radio Latviešu hiti zīmola vadītājs Toms Barons Lūķis, piebilstot ‘’Lai notikumu padarītu saistošu dažādam auditorijas segmentam, kā vienu no tiešraides vadītājiem esam uzaicinājuši EDART TV līdzīpašnieku, Edgaru Aivaru.’’