Roberta Patinsona līgavai kleita ar ģenitāliju zīmējumiem. FOTO
Roberta Patinsona līgava FKA twigs uz „Met Gala” kostīmu balli Metropolitēna muzejā ierādās ļoti savādā tērpā. Uz Kristofera Keina dizainētās kleitas atainoti kaili augumi un pat vīriešu ģenitālijas.
Slavenības
2015. gada 11. maijs, 05:26

Roberta Patinsona līgavai kleita ar ģenitāliju zīmējumiem. FOTO

Jauns.lv

Smalkā „Met Gala” kostīmu balle bija pirmais saviesīgais pasākums, uz kuru aktieris Roberts Patinsons (28) ieradās kopā ar draudzeni, mūziķi FKA twigs. Aizvadītajā mēnesī viņš lūdzis mīļotās roku!

Daudzi aizvien lai atceras aktiera Roberta Patinsona mīlasstāstu ar sāgas „Krēsla” ekrāna partneri Kristenu Stjuarti (25), kas beidzās ar skandālu – Kristenas romāniņu ar filmas „Sniegbaltīte un mednieks” režisoru Rūpertu Sandersu. Lai gan pāris vēlāk romantiskās attiecības atjaunoja, tās vairs nespēja būt tādas kā iepriekš, un beigu beigās miljonu iemīlētās filmas saldais pārītis izšķīrās uz visiem laikiem. Kristenas dzīvē nav ienākusi jauna mīlestība, taču Roberts gan ir atradis jaunu otro pusīti. Tā ir britu dziedātāja, komponiste, producente un dejotāja FKA twigs (27, īstajā vārdā Tālija Debreta Bārneta). Pāris sāka satikties vien aizvadītā gada septembrī un jau šā gada aprīlī Patinsons paziņojis par saderināšanos. Ja kādam aktiera fanam mis Stjuarte šķita savāda (galvenokārt aktrise sejas izteiksmes dēļ, kas mūždien pauda neapmierinātību un drūmumu), tad jaunā mīla ir vēl jo lielāka savādniece.

Līdzīgi kā daudzas slavenības, arī Roberts ar līgavu apmeklēja aizvadītajās brīvdienās notikušo vērienīgo „Met Gala” kostīmu balli Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā. Šogad vakara tēma bija izraudzīta „Ķīna: caur spoguli”. Šo „dresskodu” bija ievērojušas daudzas slavenās dāmas. Mūziķe FKA twigs turpretī bija izvēlējusies ļoti neparastu un provokatīvu tērpu, uz kura bija atainoti kaili ķermeņi. Apģērba kreisajā sānā virs dziļā šķēluma bija pat uzzīmētas vīriešu ģenitālijas. Tērpa autors ir Kristofers Keins (Christopher Kane).

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press