Slavenības
2022. gada 14. augusts, 05:58

Pāris mēnešu pēc šķiršanās Šakiras bijušajam jau ir jaunas attiecības. Viņš satiekas ar 23 gadus vecu studenti

Jauns.lv

Jūnija sākumā dziedātāja Šakira un kluba "Barcelona" spēlētājs Žerārs Pikē izšķīrās pēc 12 kopā nodzīvotiem gadiem. Tika ziņots, ka pāris šķīries futbolista daudzo sānsoļu dēļ, tomēr spējis saglabāt draudzīgas attiecības, lai varētu kopā audzināt bērnus. Taču nesen atklājies, ka bijušais pāris ir gatavs tiesāties par aizbildnības tiesībām!

Neskatoties uz neseno šķiršanos, Žerārs Pikē vēlas sakārtot savu privāto dzīvi. Runā, ka sportists šobrīd satiekas ar 23 gadus veco studenti Klāru Čia Marti, ar kuru viņu kopā savedušas kopīgas darba saistības. Tā vēsta laikraksts “The Sun”. Pats Žerārs pagaidām šīs runas nav komentējis.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon
24

Atgādināsim, ka Šakira un Žerārs Pikē iepazinās 2010. gada Pasaules futbola kausa izcīņas finālturnīra laikā. Bijušajiem mīļotajiem dzimšanas dienas ir vienā un tajā pašā datumā, tikai sportists dzimis desmit gadus vēlāk nekā kolumbiešu popzvaigzne. Neraugoties uz dēlu Sašas un Milana nākšanu pasaulē, pāris tā arī oficiāli nenoformēja savas attiecības. Viņi dzīvoja civillaulībā.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon
31

Seksīgā Šakira

gallery icon
7