Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Landmark Media /Newscom/Sipa USA/ Vida Press
Džonijs Deps.
Džonijs Deps.
Slavenības

Džonijam Depam atkal ir darbs. Aktieris parakstījis septiņu ciparu vērtu reklāmas līgumu ar "Dior"

Jauns.lv

Holivudas aktieris Džonijs Deps (59) turpinās sadarbību ar zīmolu "Dior" un atkal reklamēs aromātu "Sauvage", informē portāls TMZ.

Džonijam Depam atkal ir darbs. Aktieris parakstīji...

Par konkrētā “Dior” aromāta reklāmas seju Džonijs Deps kļuva 2015. gadā. Tagad viņam atkal ir līgums ar šo modes zīmolu, turklāt sadarbība paredzēta vairāku gadu garumā. Aktieris piekritis pagarināt līgumu par honorāru, kas rakstāms ar septiņiem cipariem. Pirmā fotosesija jau notikusi: koncertu sērijas laikā, ko aktieris sniedza Parīzē kopā ar Džefu Beku, modes fotogrāfs Gregs Viljamss apmeklēja viņa ģērbtuvi un uzņēma bilžu sēriju.

Skandalozās tiesas prāvas laikā, kad daudzi darba devēji atteicās no turpmākas sadarbības ar Depu, kompānija “Dior” turpināja atbalstīt aktieri. Kā jūnijā vēstīja izdevums “The Wall Street Journal”: aromāta “Sauvage” pārdošanas apjomi tiesas procesa laikā tikai auguši, tas aizvien ir viens no populārākajiem vīriešu parfīmiem.

Jauns līgums Depam noteikti nav lieks. Baumo, ka pēc šķiršanās aktierim esot bijušas finansiālas grūtības, kuru dēļ viņš pārdevis lielāko daļu savu nekustamo īpašumu. 2016. gadā viņš šķīrās no četrstāvu pils ar skatu uz Lielo kanālu Venēcijā, 2017. gadā – no “penthouse” apartamentiem Losandželosā, bet 2020. gadā – no rančo Kentuki štatā. Šā gada jūlijā Deps izlika pārdošanā vēl vienus “penthouse” apartamentus Losandželosas centrā, kur savulaik dzīvoja kopā ar Hērdu.

Pirms vairāk nekā mēneša ASV tiesa nolēma piedzīt no Amberas Hērdas 10,35 miljonus dolāru par labu viņas bijušajam vīram - kā kompensāciju par viņas apmelošanas radītajiem zaudējumiem. Tomēr aktrise iesniegusi apelāciju, pieprasot lēmumu atcelt.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).