Slavenības
2022. gada 11. augusts, 09:27

Divas mūzikas leģendas: Madonna un Bejonsa kopā piedalījušās provokatīvā fotosesijā

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā Bejonsa izdeva ilgi gaidīto septīto studijas albumu “Renaissance”, kas ir popdīvas pirmais ieraksts pēdējo sešu gadu laikā. Albumā iekļautas 16 kompozīcijas, pie dažiem skaņdarbiem strādājuši tādi pazīstami mūziķi kā Jay-Z, Skrillex, Dreiks un Farels Viljamss. Savukārt pavisam nesen Madonna faniem atrādījusi ar Bejonsu ierakstītā singla “Break My Soul (The Queens Remix)” vāka fotogrāfiju.

Fotogrāfijā Bejonsa redzama caurspīdīgā tērpā, ko apņem kažokāda. Savukārt viņas kolēģe, 63 gadus vecā Madonna, iepozē kažokādas apmetnī, ar ķēdēm bagātīgi rotātā korsetē un melnās tīkliņzeķbiksēs.

Atzīmēsim, ka remiksā līdzīgi kā Madonna savā kulta hitā “Vogue”, Bejonsa piemin vairākus slavenību vārdus, kuru vidū ir Rianna, Nikija Mināža, Solānža Noulza, Areta Frenklina, Vitnija Hjūstone un daudzi citi.

Atgādināsim, ka šis nav pirmais Bejonsas un Madonnas kopdarbs. 2015. gadā abas kopā filmējās dziesmas “Bitch I'm Madonna” videoklipā. Šajā mūzikas video redzama arī Ketija Perija, Rita Ora un Mailija Sairusa.

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

gallery icon

Madonnas uzstāšanās MTV Mūzikas video ceremonijas vakarā 2021. gada septembrī

gallery icon