Tā ir īsta mīlestība... FOTO
"Kad ejam uz veikalu, es viņam stāstu visu, ko redzu. Esmu viņa acis," salīkusī sieviņa stāsta par savu aklo vīru.
Trakā pasaule
2015. gada 13. maijs, 19:16

Tā ir īsta mīlestība... FOTO

Jauns.lv

Pasauli aizkustinājis stāsts par kādu vecīšu pāri - viņi ar darbiem, nevis vārdiem rāda, kas ir īsta, patiesa mīlestība un uzticība. Kopā slimībā un bēdā līdz nāve mūs šķirs - tas ir par viņiem.

Kupraina sieva pavada savu pavisam aklo vīru... KATRU dienu jau 30 gadu garumā. Viņam ir 80, viņai - 76, un šis ķīniešu laulātais pāris kļuvis par internetā cienītām personībām. Lūk, tāda ir mīlestība - tik patiesa un neko nepieprasoša!

Huangs zaudēja acu gaismu 1985.gadā, un kopš tā laika viņa sieva Veja savu mīļoto pavada ikdienas gaitās. Vejai gadu nasta muguru saliekusi tiktāl, ka viņa vairs nespēj izslieties taisnāk, tāpēc redz tikai zemi. Taču viņi nesūdzas par dzīvi un par veselību, un katru jaunu dienu gaida ar nepacietību, vēsta "People Daily Online". Abi izgudrojuši metodi, kas ļauj nepazaudēt vienam otru ielas burzmā, proti, salīkusī sieviņa ved aklo vīru aiz bambusa rīkstes.

Huangs ar Veju apprecējās pirms 55 gadiem, taču Dievs viņu laulību ar bērniem nav svētījis. Kāzu dienā viņi solījuši viens otram nebeidzamas rūpes vienam par otru, lai vai kādi būtu apstākļi. Solīto, kā redzams, abi ar klusu mīlestību arī pilda. "Es esmu viņa acis, un viņš... viņš man ir viss," saka uzticīgā dzīvesbiedre.

 Kasjauns.lv