2022. gada 9. augusts, 05:40

Atklāts patiesais iemesls, kāpēc izšķīrās Kima Kardašjana un Pīts Deividsons

Jauns.lv

Izšķīries Holivudas slavenību pāris - realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana un komiķis Pīts Deividsons. Fani jau to paredzēja!

Kimas Kardašjanas un Pīta Deividsona īsajai mīlas dēkai ir pienākušas beigas, taču, atskatoties pagātnē, šķiet, ka varēja paredzēt, ka šī pāra šķiršanās būs visnotaļ drīza.

Viņi bija viens no Holivudas dīvainākajiem pāriem – abiem bija 13 gadu liela vecuma starpība, Pīts ir pazīstams kā viens no izcilākajiem komiķiem pilsētā, savukārt Kima vislabāk zināma kā realitātes šova zvaigzne, uzņēmēja un soctīklu slavenība.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press

Pat tad, kad pērn atklātībā parādījās pirmās kopbildes, kur abi redzami vizināmies pa amerikāņu kalniņiem sadevušies rokās, sabiedrība ātri pieņēma, ka viņi ir tikai draugi.

Jau no paša attiecību sākuma viņu “zvaigznes bija rakstīts”, ka šī divsavienība nebūs lemta uz ilgu laiku. Kāpēc gan? Atliek tikai paskatīties uz Pīta bijušo draudzeņu sarakstu, un top skaidrs, ka ar Kimu viņš nebūs ilgi. Deividsons ar savām draudzenēm kopā bijis ilgākais dažus mēnešus. Tāpēc nav pārsteigums, ka Pīts un Kima nesagaidīja pat savu pirmo kopābūšanas gadadienu.

Lūk, neliels ieskats Pīta Deividsona randiņu vēsturē.

Nākamā lapa: Ariana Grande paceļ slavas virsotnēs