foto: REUTERS/ AP/ SCANPIX
"Ausis ir atšķirīgas..." Ukrainas militārā izlūkdienesta priekšnieks arī uzskata, ka Putinam ir dubultnieki
Krievijas prezidents 2018. un 2006. gadā.
Trakā pasaule
2022. gada 5. augusts, 14:34

"Ausis ir atšķirīgas..." Ukrainas militārā izlūkdienesta priekšnieks arī uzskata, ka Putinam ir dubultnieki

Jauns.lv

Ukrainas militārā izlūkdienesta priekšnieks Kirilo Budanovs arī apsver teoriju, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins izmanto dubultniekus. Budanovs norāda, ka Putina ausis mainās dažādu pasākumu laikā.

Budanovs šonedēļ parādījās televīzijā, kur skatītājiem apgalvoja, ka Putina augums, uzvedība un jo īpaši ausis atšķiras dažādos pasākumos.

"Ausis ir atšķirīgas... Un tās ir kā pirksta nospiedums, katra cilvēka auss attēls ir unikāls. To nevar atkārtot," teica Budanovs.

foto: AP/Scanpix
Foto no 2006. gada 26. aprīlī. Putins kopā ar toreizējo Vācijas kancleri Angelu Merkeli.
foto: REUTERS/SCANPIX
Krievijas prezidents Vladimirs Putins un vicepremjers Dmitrijs Kozaks apmeklē Olimpisko mediju centru Sočos 2014. gada 4. janvārī.
foto: REUTERS/SCANPIX
Krievijas prezidents Vladimirs Putins piedalās ceremonijā, lai saņemtu akreditācijas vēstules no ārvalstu vēstniekiem Kremlī Maskavā, Krievijā 2018. gada 11. aprīlī.
foto: ZUMAPRESS.com
2022. gada 3. augusts. Putins Kremlī.

Viņš arī apgalvoja, ka, ja cītīgāk papēta, tad Putina dubultniekiem "ir dažādi ieradumi, atšķirīgas manieres, atšķirīga gaita, dažreiz pat atšķirīgs augums, ja ieskatās uzmanīgi".

Budanovs iepriekš bija apgalvojis, ka Vladimira Putina dubultnieks, iespējams, tika izmantots, kad pagājušajā mēnesī prezidents ieradās Teherānas samitā.

Krievijas līderis izskatījās neveikls, nokāpjot pa lidmašīnas kāpnēm. Savukārt vēlāk viņš tieši pretēji - pārvietojās sev neparasti ātri un bija uzmanīgāks nekā iepriekšējās publiskās uzstāšanās laikā.

"Es tikai došu mājienu. Lūdzu, paskatieties uz brīdi, kad Putins izkāpj no lidmašīnas. Vai tas vispār ir Putins?" - jautā Budanovs.

Tiek pieļauts, ka, iespējams, viņa vietā stājies Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs. Pēdējā laikā īpaši aktualizējušās runas, ka Putinam ir veselības problēmas, izskanējis arī, ka prezidents slimo ar vēzi. Tiesa, Krievijas mediji gan noliedz, ka prezidentam būtu veselības problēmas.