Top jauns ukraiņu un latviešu seriāls "Dzelzs nervi"

Latvijā uzsākts darbs pie ukraiņu producentes un scenāriju autores Tatjanas Gnedašas melodrāmas seriāla “Dzelzs nervi” uzņemšanas, kas adaptēts latviešu valodā. ...

gallery icon
62
Kino
2022. gada 1. augusts, 21:29

FOTO: sākas latviešu un ukraiņu kopīgā seriāla "Dzelzs nervi" filmēšana

Jauns.lv

Latvijā uzsākts darbs pie ukraiņu producentes un scenāriju autores Tatjanas Gnedašas melodrāmas seriāla “Dzelzs nervi” uzņemšanas, kas adaptēts latviešu valodā.

Oriģinālo versiju bija paredzēts veidot Ukrainā, bet karš plānus mainīja.

Sadarbojoties Latvijas un Ukrainas kino jomas profesionāļiem un piedaloties abu valstu aktieriem, "Tet" veidotais seriāls 2023. gada pavasarī būs pieejams izklaides platformā "Tet+".

Seriālā tiks aplūkotas tēmas, kas ir aktuālas visos laikos un tuvas plašai sabiedrībai, tostarp tiem, kurus aizrauj sirsnīgi stāsti ar mīlas peripetijām un ģimeņu attiecību samezglojumiem, kur iesaistīta liela nauda un mantojumi.

Lomās redzēsim Latvijas aktierus Maksimu Buselu, Madaru Viļčuku, Kasparu Zvīguli, Kristīni Nevarausku, Akvelīnu Līvmani, Pēteri Gaudiņu, Ingu Misāni-Grasbergu, Daci Bonāti, Valdi Zilveri, Māri Bezmeru, Ilzi Lieckalniņu, Mārtiņu Liepu, kā arī viņu ukraiņu kolēģus – Annu Serdjuku, Annu Ļebedjevu, Vitāliju Saliju un citus.