foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: haotiska uguņošana popzvaigznes Dua Lipa koncertā teju pārvēršas traģēdijā
Slavenības
2022. gada 29. jūlijs, 21:31

VIDEO: haotiska uguņošana popzvaigznes Dua Lipa koncertā teju pārvēršas traģēdijā

Jauns.lv

Popzvaigzne Dua Lipa atvainojusies saviem faniem, kuri viņas koncertā Toronto cietuši no neatļautas uguņošanas, kas koncerta laikā piepeši palaista pūlī.

"Man ir ļoti žēl ikviena, kurš bija nobijies, jutās nedroši vai kura koncerta baudīšana kaut kādā veidā tika izbojāta," sociālajā vietnē "Instagram" raksta dziedātāja.

Vairākos sociālajos medijos publicētajos videoklipos redzams, kā aptuveni koncerta vidū piepeši netālu no skatuves "Scotiabank" arēnā haotiski tiek palaista pirotehnika.

Pirotehnika pasākuma norises vietā ienesta nelegāli, un Kanādas laikraksts "City News" ziņo, ka trīs cilvēki guvuši vieglus ievainojumus.

Angļu dziedātāja Dua Lipa piebilst, ka viņa un viņas komanda par notikušo ir "šokēta un apmulsusi". Šobrīd tiek veikta notikumu izmeklēšana.

Pasākuma norises vietas īpašnieks "Maple Leaf Sports Entertainment" norāda, ka sadarbojas ar policiju, lai izmeklētu "neapdomīgo un bīstamo rīcību".

Vairāki dziedātājas fani tiešsaistē norādījuši, ka pie ieejas koncertā apsardzes darbinieki skatītāju somas pārbaudījuši pavirši. 

Popzvaigzne Dua Lipa un viņas stils - ikdienā, uz skatuves un modeles gaitās

gallery icon