Slavenības
2022. gada 31. jūlijs, 07:36

Džonijs Deps dažu stundu laikā pārdevis 780 savas gleznas

Jauns.lv

Holivudas aktieris un muzikants Džonijs Deps debitējis kā mākslinieks un tikai dažu stundu laikā pārdevis 780 savus darbus, par tiem nopelnot 3,65 miljonus dolāru, vēsta "Sky News".

Deps piedāvājis mākslas darbu izdrukas no savas debijas kolekcijas “Friends and Heroes” (“Draugi un varoņi”) britu interneta veikalā “Castle Fine Art”. Pirmajā kolekcijā iekļautas aktiera izpildītās gravīras.

Šie mākslas darbi ir gleznoti ar roku, tie nav tapuši ar datorgrafikas palīdzību. Depa izpildījumā radīti četru pasaulē labi zināmu cilvēku portreti, kuru personības iedvesmo pašu aktieri. Tie ir mūziķis Bobs Dilans, aktieris Als Pačīno, aktrise Elizabete Teilore un grupas “The Rolling Stones” ģitārists Kīts Ričardss.

Džonija Depa viena darba cena bija 4800 dolāru (4700 eiro), bet četru gravīru komplektu varēja iegādāties par 18 100 dolāriem (17 700 eiro).

Ziņa par gleznu pārdošanas sākšanos parādījās Depa "Instagram" kontā. Pēc tam interneta veikala mājaslapa kādu laiku nedarbojās, jo lielās intereses dēļ bija iestājusies pārslodze.

Kad tehniskās problēmas tika novērstas, visas 780 Depa kolekcijas gleznas tika izpārdotas dažu stundu laikā.

“Es vienmēr esmu izmantojis mākslu, lai paustu savas jūtas un padomātu par tiem, kuri man ir vissvarīgākie – par ģimeni, draugiem un cilvēkiem, kurus apbrīnoju,” paskaidroja Deps.

Sprieduma pasludināšanas diena. Džonijs Deps uzvar tiesā Amberu Hērdu

Virdžīnijas štata tiesā ASV pasludināts spriedums civillietā par neslavas celšanu starp aktieri Džoniju Depu (58) un aktrisi Amberu Hērdu (36).

gallery icon