TV
2022. gada 29. jūlijs, 14:14

Andris Kivičs pavisam nopietni nolēmis kļūt par masāžas meistaru

Jauns.lv

Muzikantam Andrim Kivičam laikam ir daudz slēptu talantu un interešu, par kuriem mēs nemaz nenojaušam. Viens no tiem, kā viņš tagad atgādina telekanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", esot labas masiera rokas un vēlme apgūt šo profesiju.

“Jā, es patiešām pavasarī biju iestājies masieru kursos, pabeigt gan nesanāca - filmēšanu dēļ netiku uz nodarbībām, būs jāturpina rudenī," cerīgs un apņemšanās pilns ir Andris.

"Mans nodoms bija apgūt vēl kādu amatu bez muzicēšanas – tādu, ko var darīt jebkurā pasaules malā un maizei nopelnīt. Un par masāžu man jau sen bija interese, kursos teica, ka arī diezgan labi padodoties,” Andris apalvo, ka runas par viņu kā masāžas pakalpojumu sniedzēju nav nekāds joks.

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve.

gallery icon
92

Pagaidām viņa treniņu modele ir sieva Liene, kura par to ir visnotaļ sajūsmināta. Bet vai rudenī varam sagaidīt, ka arī jebkurš cits interesents tepat Latvijā varētu pierakstīties uz masāžu pie Kiviča?

"Slavenības. Bez filtra" jaunā sezona ar jauniem notikumiem Andra un Lienes Kiviču dzīvē pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks jau 8. augustā.