Slavenības
2022. gada 29. jūlijs, 07:08

Pēc skaļās šķiršanās Šakira aizvedusi bērnus uz Meksiku

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no futbolista Žerāra Pikē dziedātāja Šakira devusies atpūsties uz Meksiku ar abu kopīgajiem dēliem Sašu un Milanu. Vienā no Kabosanlukas pludmalēm paparaci atpazinuši kolumbiešu popdīvu un viņas bērnus.

45 gadus vecā dziedātāja Šakira savus bērnus uz Meksiku atvedusi brīvdienās. Par to informē izdevums “Daily Mail”. Atpūtai jūlija saulē Šakira izvēlējusies lavandas krāsas pludmales tērpu - sportisku topiņu un šortus ar bārkstīm.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon
24

Kolumbiešu dziedātāja Šakira un 35 gadus vecais spāņu futbolists Žerārs Pikē pašķīrās vasaras sākumā. Baumo, ka sportista vairākkārtējas neuzticības dēļ. Vairāk nekā 10 gadu ilgās kopābūšanas laikā pāris tā arī neapprecējās, taču kopā audzina divus nepilngadīgus dēlus Sašu un Milanu. Savu bērnu dēļ arī pēc šķiršanās Šakira un Žerārs bieži pavada laiku kopā.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon
31

Bijušajam pārim pietuvināti cilvēki apgalvo, ka pēc ziņas par kopdzīves beigām, Žerārs Pikē pametis savu pēdējo mīļāko un gribējis atjaunot attiecības ar Šakiru, taču dziedātāja šo tēmu jau bija izsmēlusi un slēgusi.

7 mēnešus pēc dēla piedzimšanas Šakira atkal ģērbjas apspīlētā mini

gallery icon
21

Pagaidām komandas “Barcelona” spēlētājs un popzvaigzne nespēj vienoties, kur turpmāk dzīvos viņu bērni. Pikē vēlas, lai viņi abi ar Šakiru paliktu Barselonā. Savukārt popzvaigzne ar bērniem gribētu pārcelties uz ASV.

Seksīgā Šakira

gallery icon
7