Mūzika
2022. gada 27. jūlijs, 10:16

FOTO: Dzintaru koncertzālē uz kopīgu koncertu pulcējas "Zelta Mikrofona" apbalvotākie laureāti

Jauns.lv

Otrdien, 26. jūlijā, Dzintaru koncertzālē izskanēja "Zelta Mikrofona" laureātu koncerts, kurā uzstājās tie Latvijas mūziķi, kuri ir saņēmuši visvairāk "Zelta Mikrofona" apbalvojumu.

Dzintaru koncertzālē izskan “Zelta Mikrofona” laureātu koncerts

gallery icon
136

Dzintaru koncertzālē uz vienas skatuves satikās Latvijas mūzikas vadošās zvaigznes: “Prāta Vētra”, “Instrumenti”, Intars Busulis, Laima Vaikule, “Dzelzs Vilks”, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Aminata, Agnese Rakovska, OZOLS, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, “Rīgas Modes”, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, ansis, Evija Vēbere, Kristīne Pāže, BŪŪ, “Citi Zēni”, “Knīpas un knauķi”.

“Ikkatram no “Zelta Mikrofona” laureātiem šī balva saistās ar savām atmiņām un emocijām, no kurām veidosies koncerta kopējā atmosfēra. Šajā vakarā mēs dzirdēsim ne vienu vien hitu un arī tās dziesmas, kuru aktualitāte, laikam ejot, nemainās. Dzintaru koncertzāles sarkanais paklājs tiks izritināts kā mūziķiem, tā klausītājiem,” teic “Zelta Mikrofons” ilggadējā producente Elita Mīlgrāve.

Uz skatuves kāpa arī viesi – “Zelta Mikrofons” dažādu laiku posmu vadītāji: Fredis, Kaspars Breidaks, Baiba Sipeniece un Valters Krauze.

Koncerta ierakstu 5. augustā varēs noskatīties kanālā TV3.