Slavenības
2022. gada 26. jūlijs, 07:07

Karīnai Račko zīmīgā bildē pazudušas kājas. Kas notiek?

Jauns.lv

Šomēnes žurnāls "Kas Jauns" un arī portāls Jauns.lv publicēja ziņu par to, kā Itālijā savu kāzu desmito jubileju atzīmēja rakstniece Karīna Račko ar vīru Kristapu. Ne viens vien, šo ziņu lūkojot, pauda izbrīnu - kas noticis ar Račko kājām?

"Tas taču ir fotošops!" daudzi pauda, skatoties uz bildi, kurā Račko pāris redzams pie klāta galda ar pilsētu un kalniem fonā. Un tiešām - pievēršot uzmanību vietai, kur pēc loģikas vajadzētu būt rakstnieces kājām, tādas tur redzamas nav.

Kāpēc tā, Jauns.lv, protams, vaicāja Karīnai pašai. Un Račko, liedzoties, ka būtu izmantota kāda bilžu apstrādes programma, izskaidroja: "Goda vārds, bilde nav fotošopēta, un kājas ir redzamas aiz glāzes un blakus Kristapa kājai, vienkārši cieši saliktas kopā." Paskaidrojumu Račko papildināja ar atsūtītu attēlu, kurā tiešām redzams, ka, iespējams, glāze un tajā esošais šķidrums tā lauž gaismas leņķi, ka izskatās - kāju nav!

foto: no privātā arhīva
Patiesībā kājas tur ir!

Katrā gadījumā - lūkojot citas foto no Račko pāra atpūtas Itālijā, skaidrs, ka bildes noteikti nav fotošopētas, un mēs sveicam laulātos viņu kāzu desmitajā gadadienā!

Karīna Račko ar vīru Itālijā

Zobārste un rakstniece Karīna Račko ar vīru Itālijā 2022. gada vasarā.

gallery icon

Bet citas pašmāju šovbiznesa svaigākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!