Mūzika
2022. gada 23. jūlijs, 11:37

Pašmāju reperi MC Apšaude un Hotte piedāvā smeldzīgu hitu ar provokatīvu videoklipu

Jauns.lv

Pašmāju reperi MC Apšaude un Hotte sabiedrības vērtējumam nodevuši, viņuprāt, iespējams, smeldzīgāko vasaras lirisko hitu par destruktīvu un galvu reibinošu mīlestību, ko pavada provokatīvs videoklips.

"Dziesma ir mūsu dzīvesstila spogulis - gan es, gan Hotte esam attapušies vairāku dienu izklaidēs, kuras rada viskrutākās sajūtas momentā, tomēr atstāj tevi nedaudz aukstu, kad jāiet mājās. “Rokstāra dzīvesstils”, gribot vai negribot, atstāj iespaidu uz attiecībām, mentālo veselību, un pašapziņu, un tas šeit arī tiek apcerēts. Tā ir repa balāde par emocijām, ko ir jutis jebkurš, kas mīl izlādēties tusā, un pēcāk jutis izlādes sekas,” par dziesmu stāsta mākslinieki.

foto: Publicitātes
Mākslinieki MC Apšaude un Hotte.

Videoklipu veidoja "Armless Birds Production", kuri iepriekš veidojuši repera Eliota “Stulbais reps” vizualizāciju. MC Apšaude kļuva atpazīstams ar dalību repa apvienībā "New Wavy" un hitu “Pestītājs”, Hotte debitēja šī gada sākumā ar Mauzoleju Mūzikas “šausmu repu”. Videoklipā arī piedalās tādi sabiedrībā pazīstami mākslinieki kā rolands če, xantikvariāts, Steps un citi.