Slavenības
2022. gada 22. jūlijs, 17:17

Atklāts, par ko princis Harijs ir nikns uz tēva sievu Kamillu

Jauns.lv

Jaunā grāmatā apgalvots, ka tur tiek atklāti stāstīts par prinča Harija un hercogienes Kamillas nesaskaņām, kas radās pēc tam, kad publiski kļuva zināms par Harija attiecībām ar Meganu Mārklu.

Prinča Harija sākotnējie smiekli par pamātes Kornvolas hercogienes Kamilas izteikumu drīz vien pārvērtās niknumā, kad par Kamillas sacīto uzzināja viņa mīļotā sieviete Megana Mārkla - tā apgalvots jaunā biogrāfiskajā grāmatā, kas stāsta par prinča Harija dzīvi.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon

Grāmatas “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” autors Toms Bouers izteicis minējumu, ka Harijs un Megana, iespējams, pametuši karaļnamu Kamillas dēļ.

Grāmatas fragmentā Bouers stāsta par to, kas noticis starp Hariju un Kamilu kādu laiku pēc tam, kad publiskotas viņa attiecības ar Meganu.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

“Tajās nedēļās Harijs tikās ar Čārlzu un Kamilu Klārensa namā. Pēc Harija teiktā saruna mijās starp nopietnu un jokojošu, un skāra trīs tēmas,” grāmatā raksta Bouers.

“Pirmkārt, Harijam tika pateikts, ka Meganai ir jāturpina aktrises karjera.”

“Otrkārt, nevarēja gaidīt, ka Skotlendjards tūlīt pat apmaksās viņa draudzenes 24 stundu aizsardzību.”

Megana Mārkla un princis Harijs viesojas ANO mītnē, kur saka runu Nelsona Mandelas dienā

gallery icon

“Treškārt, saskaņā ar Harija teikto, kāds spekulējis par to, kā izskatīsies viņa topošais bērns.” Un Kamilla piebildusi: “Vai nebūtu amizanti, ja jūsu bērnam būtu rudi afrikāņu mati?”

Bouers apgalvoja, ka Harijs sākotnēji “pasmējies” par šo komentāru, bet “pēc tam Meganas reakcija uz šo sarunu Harija uzjautrinājumu pārvērtusi niknumā”.

Kornvolas hercogienes Kamillas 10 gadi karaļnamā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla 2015. gadā atzīmē kāzu 10. gadadienu. Pa šiem gadiem agrāk tik nīstā Kamilla ...

gallery icon

Kamilai pietuvināti avoti nolieguši šos apgalvojumus, nosaucot par “muļķībām”, - tā ziņo izdevums “Mirror”.  

Taču Bouers prognozē, ka par iespējamo plaisu starp Hariju un Kamilu tiks sīkāk izstāstīts Harija paša gaidāmajos memuāros.

Turklāt autors Bouers nav vienīgais, kas apgalvo, ka starp Saseksas hercogu un viņa tēva sievu Kamillu pastāv nesaskaņas.

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni.

gallery icon

Karaļnama eksperte un autore Ingrīda Sevarda arī apgalvojusi, ka hercogiene Kamillai slikti saprotas ar savu audžudēlu.

Sarunā ar “Daily Mirror” podkāsta “Pod Save the Queen” vadītāju karaļnama biogrāfe sacīja: “Manuprāt, Harijam nav siltu jūtu pret viņu. Ir savi kāpumi un kritumi.”

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon

“Manuprāt, Viljams ir pilnībā pieņēmis Kamillu un novērtējis to, ko ir darījusi tēva labā. Viņš ir Kamillu labi iepazinis, un es domāju, ka Viljamam viņa ļoti, ļoti patīk.”

“Es nedomāju, ka Harijs viņu tur lielā cieņā. Nedomāju, ka šajā dzīves posmā viņš būtu ieinteresēts veidot attiecības ar savu pamāti.”

Hercogienes Ketrīna un Kamilla

gallery icon