Kubasova, Pūpols un citi. Deju šova selfiju karaļi. FOTO
Diāna Kubasova no šova “Dejo ar zvaigzni 4” dalībniekiem bija viena no aktīvākajām, kas aizrāvās ar pašbildēm jeb selfijiem.

Kubasova, Pūpols un citi. Deju šova selfiju karaļi. FOTO

Jauns.lv

Pagājušas jau trīs nedēļas, kopš noslēdzis šovs “Dejo ar zvaigzni 4”. Un pilnīgi noteikti, ka dalībniekiem atmiņas par to palīdzēs saglabāt arī uzņemtās pašbildes jeb tā saucamie selfiji.

Kubasova, Pūpols un citi. Deju šova selfiju karaļi...

Par deju šova “selfiju karaļiem” viennozīmīgi var saukt divus dalībniekus – “Nekā personīga” žurnālistu Ansi Pūpolu un skaistumkonkursu dalībnieci Diānu Kubasovu. Ansis, kaut arī bija pirmais, kas pameta šovu, šķiet, selfijus uzņēma katrā no raidījumiem – tiklīdz kā visi dalībnieki sastājās uz oficiālo kopbildi, tā no bariņa pastiepās Pūpola roka ar mobilo telefonu tajā! Arī Diāna Kubasova bija ļoti aktīva pašbilžu taisītāja. Viņā bildēja gan sevi vienu pašu, kad sevi ar ģimeni un atbalstītājiem.

Protams, arī pārējie šova dalībnieki centās atmiņai uztaisīt kādu pašbildi. It sevišķi fināla raidījumā izcēlās Gints Grāvelis, kurš gluži saprotami iemūžināja mirkļus no otrās vietas izcīnīšanas brīža.

Kā šova “Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieki uzņēma selfijus, skatiet GALERIJĀ!

Šova "Dejo ar zvaigzni 4" dalībnieki uzņem selfijus

Tā šova “Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieki uzņēma pašbildes jeb selfijus.

Kasjauns.lv/Foto: Toms Norde (TV3), Mārtiņš Ziders, Anete Janševica