Otrās dienas rīts "Positivus" telšu pilsētiņā

gallery icon
Mūzika
2022. gada 16. jūlijs, 13:44

Lucavsalā sākusies festivāla "Positivus" noslēdzošā diena. Pēc aizvadītās nakts mostas telšu pilsētiņas iemītnieki. FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

Lucavsalā sākusies "Positivus" festivāla noslēdzošā diena. Šodien gaidāms lielākais un nozīmīgākais hip-hop koncerts Baltijā ar A$AP Rocky uzstāšanos, kā arī pārceltā Megan Thee Stallion uzstāšanās. Uz festivāla lielajām skatuvēm šodien dzirdēsim arī Thundercat, The Avalanches (DJ Set), Bas, Black Country, New Road, ansis un daudzus citus.

Piektdienas biļešu īpašnieki ar piektdienas aproci uz rokas festivālu varēs apmeklēt arī šodien.

Paralēli brīnišķīgiem dzīvās mūzikas priekšnesumiem festivāla apmeklētāji var baudīt arī kino klasikas seansus, patverties no piedzīvotajiem iespaidiem "Silent Disco" zonā, kā arī baudīt citas aizraujošas aktivitātes, kuras festivāla norises vietā piedzīvojamas līdz ar "Positivus" festivāla galveno vārtu atvēršanu.

"Positivus" festivāla pirmās dienas izskaņa un nakts pasākums

gallery icon

Uz festivāla galvenās skatuves — LMT Stage — uzstāsies A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Thundercat, Bas un ansis. LMT skatuves programmas izmaiņas laiki: 17.30 Bas, 18.45 ansis, 20.30 Megan Thee Stallion, 22.00 Thundercat un 23.30 A$AP Rocky.

Uz festivāla otrās lielākās skatuves — Lāčplēsis Stage — dzirdēsim The Avalanches (DJ Set), Black Country, New Road, Gram-Of-Fun, VIŅA un Tribes of the City.

Raibā publika un nepiespiestā "Positivus" festivāla atmosfēra

Šodien sācies četrpadsmitais "Positivus" festivāls, kas 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā.

gallery icon

Uz Narvesen Stage sagaidīsim Chris Noah, Citi Zēni, Edavārdi, Wiesulis, MUUD, Nova Koma un $ourJ. Narvesen skatuves programmas izmaiņas laiki: Nova Koma 14.00, $ourJ 15.00, Wiesulis 16.15, Chris Noah 17.30, MUUD 18.45, Edavārdi 20.00. Citi Zēni 21.45.

Jaunajā Jim Beam Silent disco zonā dejas iegriezīs tādi Dj kā – DJ RKR, DJ Kārlis Zariņš, DJ Anna Dumpe, DJ Makree, DJ Rojs Rodžers, DJ Kārlis Ķilkuts, DJ Aspirīns.

Arturs Skutelis uzstājas "Positivus" festivālā

15. jūlijā uz Narvesen Stage tiek sagaidīti priekšnesumi no pašmāju iemīļotajiem māksliniekiem Arturs Skutelis, rolands če, Sigma, Būū, Prusax, Elizabete ...

gallery icon

Rūpējoties par plašāku mākslas veidu piedāvājumu festivālā, arī šodien “Kino Bize” festivāla apmeklētājiem dos iespēju koncertu starplaikos baudīt īpaši atlasītus filmu seansus. Sestdienas programmā – “Tikmēr Lucavsalā” pēc kura sagaisīsim tikšanos ar filmas veidotājiem, “Vēl Pa Mēriņam”, “Tizlenes” pēc kura sagaisīsim tikšanos ar filmas veidotājiem, un “Sestdienas Nakts Drudzis” pēc kura sagaisīsim tikšanos ar filmas veidotājiem.

"Positivus" festivāla pirmajā dienā uzstājas amerikāņu reperis SoFaygo

Šodien sācies četrpadsmitais Positivus festivāls, kurš 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā. Kā galvenie ...

gallery icon

Arī šogad, lai patvertos no dzīvajos koncertos piedzīvotajiem iespaidiem, “Kino Bize” telts festivāla apmeklētājiem sagādājuši iespēju koncertu starplaikos baudīt filmu seansus.

Visu festivāla programmu, kā arī festivāla karti var iepazīt mobilajā lietotnē Positivus'22, kas bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play veikalos.

Ar pirmo mākslinieku uzstāšanos sākas "Positivus" festivāls Lucavsalā

Šodien sākas četrpadsmitais "Positivus" festivāls, kurš 15. un 16. jūlijā pirmo reizi norisinās Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā. Kā galvenie ...

gallery icon

Positivus festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no plkst. 12.00 līdz 02.00. Savukārt Telšu pilsētiņa apmeklētājiem būs atvērta līdz 17. jūlija plkst. 12.00.

Savukārt, Telšu pilsētiņa apmeklētājiem atvērta no 15. jūlija plkst. 10.00 līdz 17. jūlija plkst. 12.00.

"Positivus" ēdienkarte un mantu bode

2022. gada "Positivus" festivāla apmeklētājiem būs iespēja baudīt gardus ēdienus un tikt pie dažādu dizaineru un mākslinieku darinātiem darbiem.

gallery icon

Pirmie festivāla apmeklētāji ierodas "Positivus"

gallery icon

"Positivus" telšu pilsētiņa

2022. gada "Positivus" festivāla telšu pilsētiņa Lucavsalā.

gallery icon

Gatavošanās festivālam "Positivus" Lucavsalā

Festivāls "Positivus" 15. jūlijā un 16. jūlijā norisināsies Rīgā, Lucavsalas teritorijā.

gallery icon

"Galerija Centrs" oficiālais "Positivus" festivāla aproču saņemšanas punkts

gallery icon