Slavenības
2022. gada 14. jūlijs, 07:56

Aktrise Inga Tropa pēc šķiršanās no vīra aiziet Zemessardzē

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise un režisore Inga Tropa pēc nesenās šķiršanās no mākslinieka Miķeļa Fišera dzīvē piedzīvojusi nozīmīgu notikumu – nodevusi zemessarga zvērestu. Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", augustā viņa sāks apmācības, lai kļūtu par zemessardzi.

“Šī man bija īpaši svarīga diena. Mīlot Latviju un esot par brīvību, devu zemessarga zvērestu. Lepojos ar ikvienu no mums, Zemessardzes 13. kājnieku bataljons, paldies par jūsu drosmi, par rīcību, kas apliecina mīlestību. Paldies, brīnišķīgie Kārlis Arnolds Avots, Edgars Mākens un jau agrāk zvērestu devusī Marija Linarte, par šo neaizmirstami skaisto kopību,” publiskojot vairākas fotogrāfijas no zvēresta nodošanas ceremonijas Brāļu kapos, soctīklos vēstīja Inga Tropa, kura reiz, dusmodamās par Krievijas iebrukumu Ukrainā, nebaidījās paziņot - ja būtu tāda iespēja, viņa nogalinātu Putinu.

Nesen režisore atklāja, ka ir šķīrusi nepilnus divus gadus ilgušo laulību ar mākslinieku Miķeli Fišeru, kurš ir dzejnieces Ārijas Elksnes dēls. Abi bija kopā jau vairākus gadus pirms apprecēšanās, bet publiskos pasākumos kopā manīti no 2016. gada.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Šis gads aktrisei nesis šķiršanos no vīra mākslinieka Miķeļa Fišera.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!