foto: Telegram
Krievu humorists Svetlakovs pārdevis savu māju Jūrmalā
Sergejs Svetlakovs
Slavenības
2022. gada 11. jūlijs, 19:54

Krievu humorists Svetlakovs pārdevis savu māju Jūrmalā

Jauns.lv

Aktieris un šovmenis Sergejs Svetlakovs vienmēr teicis, ka mīl Jūrmalu - agrāk viņš šeit pavadījis vairākus mēnešus gadā un pat uzcēlis māju.

Jautāts, vai Svetlakovs ir iemācījies latviešu valodu, viņš atzina, ka kopā ar ģimeni Jūrmalā uzturas tikai vasarā, parasti no maija līdz septembrim, kad tur ir labs laiks.

"Pārējo laiku mēs parasti pavadām Piemaskavā, kur latviešu valoda diez vai ir nepieciešama. Par laimi, pat pašā Jūrmalā tas īpaši nav vajadzīgs. Visi latvieši lieliski runā mūsu valodā. Tas ir viens no šīs brīnišķīgās vietas plusiem," apgalvoja Svetlakovs.

Tāpat aktieris stāstīja, ka Jūrmalā sākotnēji nopircis zemi un jau gada laikā uzcēlis visu māju. "Viss tāpēc, ka remontu man taisīja latvieši ar augstāko izglītību! Vai jūs kaut ko tādu varat iedomāties pie mums, Krievijā? Te viss ir lētāk divas reizes nekā Maskavā. Tā es iemantoju vietējo kolorītu, ka uzbūvēju sev zvejnieku mājiņu uz ezera 25 minūšu brauciena attālumā no mājām," pirms vairākiem gadiem priecājās Sergejs.

Tagad "Telegram" kanālā Svetlakovs atzinis, ka māju pārdevis. "Sveiki no Jūrmalas. Māju pārdevu, bet ceru, ka iespēja tikties ar saviem draugiem un tuviem cilvēkiem būs vienmēr. Visiem mieru," rakstīja aktieris.