foto: The Grosby Group / BACKGRID/ Vida Press
FOTO: Rokzvaigzne Bon Jovi pārdod davu 22 miljonus vērto dzīvokli Ņujorkā
Džona Bon Džovi dzīvoklis Ņujorkā
Slavenības
2022. gada 30. jūnijs, 13:36

FOTO: Rokzvaigzne Bon Jovi pārdod davu 22 miljonus vērto dzīvokli Ņujorkā

Jauns.lv

Bon Jovi pārdevis savu Ņujorkas dzīvokli par 22 miljoniem ASV dolāru izbijušajam “Walt Disney” prezidentam Maiklam Ovicam (Michael Ovitz).

367 kvadrātmetrus lielajam dzīvoklim ir savs lifts, kas atveras tieši pretī sienai, kas veidota kā mākslas galerija. Dzīvoklim ir 12 metru gara viesistaba, izsmalcināta ozolkoka grīda, kā arī šefpavāra cienīga virtuve ar balkonu. Galvenā guļamistabā ir logi sienu augstumā, ģērbtuve un marmora vannasistaba ar logiem. Rokzvaigzne 2017. gadā iespaidīgo dzīvokli iegādājās par 18,94 miljoniem ASV dolāru. Dzīvoklis atrodas 14. stāvā, un no tā paveras brīnišķīgs skats uz Ņujorku.

Džona Bon Džovi dzīvoklis Ņujorkā

Džons Bon Džovī pārdevis savu Ņujorkas dzīvokli par 22 miljoniem ASV dolāru izbijušajam “Walt Disney” prezidentam Maiklam Ovicam (Michael Ovitz).

gallery icon

Māja, kurā atrodas dzīvoklis, ir ne mazāk ekskluzīva. Tajā atrodas 23 metru garš baseins, tvaika istabas, dažādu skaistuma procedūru telpas, kā arī golfa simulators. Šķiet, ka īpašu odziņu mājai piedod dārzs, kur iedzīvotāji var atpūsties no nekad neguļošās pilsētas burzmas. 

Pandēmijas laikā Bon Jovi pārdeva savu Palmbīčas savrupmāju par 20 miljoniem ASV dolāru un vietā nopirka lielāku īpašumu okeāna krastā par 43 miljoniem ASV dolāru. Viņam pieder arī īpašums Hamptonā.