Di Kaprio pārsola Parisu; nopērk superdārgu somiņu mammai. FOTO
Leonardo di Kaprio ļoti mīl savu mammu Irmelinu. Nesenā labdarības izsolē dēls mātei nopircis smalku rokassomiņu, par to samaksājot 10 000 eiro. Naudiņa ziedota cēliem mērķiem – ar sirdskaitēm slimiem bērniem.
Slavenības
2015. gada 21. maijs, 17:21

Di Kaprio pārsola Parisu; nopērk superdārgu somiņu mammai. FOTO

Jauns.lv

Kurš gan zināja, ka aktieris Leonardo di Kaprio (40) interesējas par zīmola „Chanel” dāmu rokassomiņām? Tieši šādu viņš iegādājās nesenajā labdarības izsolē Kannās, par to samaksājot 10 000 eiro!

40 gadus vecais aktieris izsolē pārsolījis visus interesentus, tostarp modes dāmu Parisu Hiltoni, un par milzu naudu iegādājies zilu neoprēna [ūdensnecaurlaidīgs un ādai tīkama materiālas – Red.] rokassomiņu, kas rotāta ziediem. Sarunā ar izdevuma „The Journal Times” reportieri, aktieris atklājis, ka šī somiņa būšot dāvana viņa mammai Irmelinai.

Šo rokassomiņu zīmola „Chanel” pārstāvji uzskata par ļoti izcilu izstrādājumu. Pat interneta mājaslapā viņi nenosauc preces cenu, bet gan skubina interesentus personīgi kontaktēties ar modes namu pa tālruni, kur viņiem tā tikšot atklāta.

Izsolē arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone kāroja pēc „Chanel” izcili vērtīgās somiņas, tomēr vairāksolīšanā ļāva uzvarēti aktierim. „Parisa bija lieliska. Viņa solīja par daudzām precēm, tāpat kā Leo,” kāds aculiecinieks pastāstījis slavenību žurnālam „People”. „Viņi abi izsolē piedalījās ļoti azartiski. To bija jauki redzēt.”

Uz „Carlton” viesnīcā notiekošo izsoli Leonardo di Kaprio bija ieradies kopā ar draugiem. Izsolē iegūta nauda tiks ziedota ar sirds kaitēm slimiem bērniem visā pasaulē. Šā gada izsolē iegūta rekordliela naudas summa – 5.1 miljoni eiro.

Leonardo di Kaprio ļoti mīl savu mammu un bieži ņem līdzi uz saviesīgiem pasākumiem. Lai gan mēs visi mīlam savus vecākus, itālieši ar cieņu pret vecākiem cilvēkiem un vecāku mīlestību izceļas jo īpaši. Mamma vienmēr ir pirmajā vietā. Arī di Kaprio dzīslās rit itāliešu asinis, iespējams viņš lielo vecāku mīlestību un cieņu mantojis no sava vectēva – Salvatores di Kaprio, kurš bija itālis no Neapoles. Leonardo vecāmamma no tēva puses bija vāciete, bet omīte no mammas puses – Helēna Indenbirkena (1915-2008) – dzimusi Krievijā kā Jeļena Smirnova.

Leonardo mamma Irmelina Indenbirkena bieži redzēta pavadām savu slaveno dēlu uz pirmizrādes vakariem un citiem saviesīgiem pasākumiem. Leonardo ar mammu kopā dodas brīvdienās, apmeklē sporta spēles un pat izbrauc ielās ar velosipēdiem. Kad dzīva vēl bija aktiera omīte Helēna, arī viņa dažkārt pavadīja mīļoto mazdēlu uz smalkām Holivudas ballītēm.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, chanel.com