TV
2022. gada 1. jūnijs, 14:33

Andris Kivičs atklāj, cik lielu naudu pelnījis darbā Norvēģijas mežos

Jauns.lv

Mežs, motorzāģis un zāģēšana Andrim Kivičam nav svešas lietas - kā nekā pagājušajā ziemā muzikants uz sešiem mēnešiem bija nolicis ģitāru malā, lai ķertos pie īstu vīru cienīgas nodarbes un Norvēģijā strādājis.

Nu šīs iemaņas lieti noder telekanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" kolēģes Magones sētā, kur jātiek galā ar vētras nogāztu bērzu.

Piedāvājums pusgadu pastrādāt Norvēģijā meža darbos nācis reizē kā izaicinājums no laba drauga pagājušā gada augustā – sak, esi vecis vai neesi? "Tā kā es sapratu, ka kovids vēl neatkāpsies un mūzikas jomā Latvijā ziema būs pilnīgi “tukšais periods”, un man vienmēr ir paticis darīt jaunas un neparastas lietas, tad teicu Lienei - kravājam mantas, brauksim padzīvot uz Norvēģiju!" stāsta Andris.

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve.

gallery icon
92

Kivičs arī atzīst, ka labāku terapijas veidu sevis attīrīšanai un sakārtošanai par fizisku darbu, Norvēģijas dabu, mežiem un kalniem atrast nav spejis. Šī pieredze noteikti bijusi tā vērta. Daudzus noteikti interesē, cik tad ar šādu darbu Norvēģijā var nopelnīt? Arī tas nav noslēpums - aptuveni trīs tūkstošus eiro mēnesī.