Estrādes "Pūt, vējiņi!" atjaunošanas ballīte kultūras namā "Kursa"

2022. gada 27. maijā kultūras namā "Kursa", Liepājā, tika svinēta koncertestrādes "Pūt, vējiņi!" atjaunošana.

gallery icon
160
Sarkanais paklājs
2022. gada 31. maijs, 13:00

FOTO: Kaupers, Virga, Eilands un citi mūziķi iegriež jautru burziņu estrādes "Pūt, vējiņi!" atklāšanas ballītē

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 27. maijā, kultūras namā "Kursa", Liepājā, tika līksmi nosvinēta koncertestrādes "Pūt, vējiņi!" atjaunošana.

Vispirms ar vairāk nekā 100 mūziķu uzstāšanos vērienīgajā koncertā "Atgriešanās" aizvadīto piektdien Liepājā tika atklāts atjaunotais koncertdārzs "Pūt, vējiņi!".

Bet pēcāk jestra ballīte tika iegriezta kultūras namā "Kursa", uz skatuves kāpa Renārs Kaupers, Jānis Jubalts, Andris Ērglis, Zigfrīds Muktupāvels, Ainars Virga, ”The Hobos” un Ralfs Eilands, ”Carnival Youth” un arī citi mūziķi. Tāpat apmeklētājus iepriecināja vinila plašu meistari DJ Roberts Gobziņš un DJ Eduards Švāns.

Ar koncertu "Atgriešanās" Liepājā atklāts atjaunotais koncertdārzs "Pūt, vējiņi!"

Piektdien ar koncertu "Atgriešanās" Liepājā atklāts koncertdārzs "Pūt, vējiņi!". Koncertā uz skatuves kāpa daudzi Latvijā iemīļoti mūziķi.

gallery icon
199

Jauns.lv jau ziņoja, ka koncertdārzu "Pūt, vējiņi!" ekspluatācijā nodeva pagājušā gada decembrī. Turpmāk jaunajā estrādē būs iespēja organizēt brīvdabas pasākumus un koncertus lielākam apmeklētāju skaitam nekā līdz šim - ir nodrošināti daudz komfortablāki apstākļi gan māksliniekiem, gan skatītājiem.

Ir uzlabota piekļuve koncertdārzam, to integrējot Jūrmalas parka teritorijā, kas būs brīvi pieejama ikvienam parka apmeklētājam. Ir pārplānoti laukumi un celiņi, lai nodrošinātu pilnīgu vides pieejamību un labāku teritorijas sasaisti arī ar jūras piekrastes daļu.