Paula Dukure šķiras no garajiem matiem. FOTO
Līdz šim Paula Dukure lepojās ar gariem matiem, taču šopavasar viņai sakārojies pārmaiņu, un viņa izvēlējusies īsu matu griezumu. Kā izskatās labāk?
Slavenības
2015. gada 27. maijs, 04:36

Paula Dukure šķiras no garajiem matiem. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Paula Dukure (21) atzīst, ka tagad viņu neatpazīst pat labi paziņas. Nogriezusi garos matus, mūziķe izskatās pavisam svešāda.

Portālam kasjauns.lv dziedošās Dukuru ģimenes jaunākā atvase atzīst, ka lēmumu šķirties no garajiem matiem pieņēmusi spontāni, jo vienkārši sakārojušās pārmaiņas. „Vienurīt pamodos un izlēmu – iešu pie friziera un matus griezīšu nost! Tagad jūtos lieliski. Griezums ir ērts, man patīk, kā izskatās, un ir tāda forša viegluma sajūta,” viņa priecājas. Paula gan atzīst, ka tagad viņai nereti nākas saskarties ar situācijām, ka pat kolēģi no mūziķu aprindām pirmajā acumirklī viņu neatpazīst. „Tas ir interesanti. It sevišķi grūti atpazīt mani ir tad, kad uzlieku saulesbrilles,” viņa smejas.

Pirms pieciem gadiem TV šovā „Dziedošās ģimenes” Paula Dukure popularitāti iemantoja, dziedot kopā ar brāli Miku Dukuru un tēvu Ediju Dukuru. Tagad Paula studē mūzikas pedagoģiju un uzstājas kā solo māksliniece.

Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva