Koncertzālē "Palladium" pirmo reizi uzstājas amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal"

22. maijā koncertzālē "Palladium" pirmo reizi uzstājās amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal" koncertturnejas "The 24th Anniversary Tour" ietvaros.

gallery icon
66
Mūzika
2022. gada 22. maijs, 23:25

FOTO: koncertzālē "Palladium" pirmo reizi uzstājas amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal"

Jauns.lv

22. maijā koncertzālē "Palladium" pirmo reizi uzstājās amerikāņu rokgrupa "Eagles Of Death Metal" koncertturnejas "The 24th Anniversary Tour" ietvaros.

Koncertā kā īpašie viesi uzstājās amerikāņu smagā roka grupa "Dead Sara". 

"Eagles Of Death Metal" aizsākās kā divu labāko draugu - Džeses Hjūsa un Džoša Hommes - blakusprojekts, kas attīstījās par globāla mēroga koncertējošu grupu.

Neskatoties uz grupas nosaukumu, "Eagles Of Death Metal" nav smagā metāla grupa. Bet skan garāžroks un alternatīvais roks, ar elementiem no blūzroka, pankroka un glamroka. Grupas bundzinieks Homme zināms arī kā vienas no slavenās rokgrupas “Queens of the Stone Age” līderiem.

Kopš grupas dibināšanas "Eagles Of Death Metal" ir izdevuši četrus studijas albumus, devušies koncertturnejās kopā ar "The Distillers", "The Strokes", "Guns N’ Roses", "Placebo", kā arī radījuši neskaitāmas dziesmu kaverversijas.

"Eagles Of Death Metal" debijas albums “Peace Love Death Metal” tika izdots 2004. gada martā. Tas izpelnījās lielu uzmanību no Amerikas televīzijas reklāmdevējiem un grupas albuma dziesmas tika izmantotas tādu lielo kompāniju kā “Nissan Motors”, “Wendy's” un “Microsoft” reklāmas klipos. Grupas otrais albums “Death By Sexy” tapa vien astoņu dienu laikā un tika izdots 2005. gada rudenī. Trešais albums “Heart On” pie klausītājiem nonāca 2008. gada rudenī, bet ceturtais studijas albums “Zipper Down” tika izdots pēc septiņu gadu pārtraukuma un tika atzinīgi novērtēts mūzikas kritiķu vidū kā izklaidējošs rokenrols.