TV
2022. gada 20. maijs, 07:56

Andris Kivičs skaidro, kāpēc nakts koncertos viņu pavada divgadīgā meitiņa

Jauns.lv

Izskatās, ka cilvēki pēc pandēmijas ierobežojumiem ir patiešām nocietušies sanākt kopā lielākā pulkā un svinēt svētkus - pat muzikanta Andra Kiviča ballīšu bizness Latvijā uzņēmis iespaidīgus apgriezienus.

Šoreiz raidījuma "Slavenības. Bez filtra" komanda seko līdzi mūziķim uz Aizkraukli, kur kāds puisis sarīkojis savai meitenei pārsteiguma ballīti 25 gadu jubilejā.

Ir gan viens apstāklis, kas nedod mieru mūziķa faniem un Kivīcpāra dzīves nianšu sekotājiem. Proti, uz pilnīgi visiem koncertiem, tai skaitā nakts pasākumiem, visa ģimene vienmēr dodas kopā, ieskaitot mazo meitiņu Miu. Vai tiešām tas būtu piemērots dzīves ritms un vide divgadīgam bērnam?

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve.

gallery icon

"Jā, mēs vienmēr braucam visi kopā, Mia vēl ne reizi nav tikusi atstāta auklēm vai vecmammām," - stāsta Andris Kivičs.

Viņaprāt, Miai šajos pasākumos nekas ļauns netiek nodarīts, gluži otrādi: “Tieši Mia ir tā, kas burtiskā nozīmē “iegriež ballīti”. Sākumā, kamēr visi vēl skaidrā un kautrējas nākt deju placī, Mia tur ir pirmā, un ar savu graciozo virpuļošanu izraisa vispārēju sajūsmu. Viņa ir svinību nagla! Kamēr spēlēju, viņa ir kopā ar Lieni, un vienmēr atrodas arī daudzas meitenes un sievietes, kam ļoti patīk mazi bērni, kas ar viņu paucinās”.