Dāmu modes uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja 2022. gadā

gallery icon
38
Sarkanais paklājs
2022. gada 21. maijs, 06:15

FOTOGALERIJA. Labāk ģērbtās slavenības Kannu kinofestivālā 2022. gadā

Jauns.lv

No pirmā lieluma kinoaktrisēm, kas izvēlējušās kleitas no augstās modes kolekcijām līdz ultra glamūrīgām supermodelēm, kas tērpušās dizaineru pašu jaunāko kolekciju tērpos tieši no skatēm. Lūk, labāk ģērbto slaveno dāmu stils šā gada Kannu kinofestivālā.

Glancētais žurnāls “Elle” par vienu no saviem favorītiem nosaucis aktrises un filmu režisores Rebekas Holas pēc pasūtījuma darināto “Gucci” vakartērpu, kuru viņa bija izvēlējusies Kannu kinofestivāla atklāšanas ceremonijai.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Aktrise un režisore Rebeka Hola pēc pasūtījuma darinātā “Gucci” tērpā.

Modes eksperti slavēja koši sarkanā un fuksiju rozā krāsā darināto tērpu, kur izšuvumi bija apvienoti ar caurspīdīgām tērpa detaļām un papildināti ar volānveida piedurknēm. Savu spilgto koptēlu Rebeka bija noslēgusi ar koši sarkanām lūpām un izteiksmīgiem lieliem briljantu auskariem.

foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise un režisore Rebeka Hola.

Modes pētnieki atzinīgi novērtējuši arī aktrises Evas Longorijas tērpu, ko darinājis zīmols “Alberta Ferretti”. Kleitai ir smalkas lencītes, sievišķīgi volāni un nevainojami izvietoti izšuvumi. Labs piemērs, kā “kailo kleitu” iznest ar šiku.

foto: James McCauley/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Eva Longorija “Alberta Ferretti” kleitā.

Atzinību pelnījuši arī Ellas Faningas, Adrianas Limas, Violas Deivisas, Dženiferas Konelijas, Džulianas Mūras un citu dāmu tērpi.