Slavenības
2022. gada 13. maijs, 12:12

Andra Kiviča bijušās sievas jauno mīļoto nesatrauc Madaras šķiršanās sāga

Jauns.lv

Muzikanta Andra Kiviča bijusī sieva Madara Raabe savu mīļoto Jāni Sniedzānu satika diezgan sarežģītā dzīves posmā, kad pēc smagas un nepatīkamas šķiršanās rūpes par abām meitiņām nācās uzņemties vienai.

"Vienai audzināt divus mazus bērnus – četri un pieci gadi –, tas nav viegli, man bija no daudz kā jāatsakās, tai skaitā no pašas izaugsmes. Man turklāt bija arī viņas pilnībā jāuztur materiāli, man bija vairāki darbi un nekam citam vienkārši neatlika laika. Un es arī uzskatu, ka starp attiecībām vajag pauzi, gribēju atpūsties emocionāli," - par toreizējo situāciju telekanāla “STV Pirmā!” attiecību šovā “Mīlas burbulī” atklāti pastāsta Madara.

foto: Mārtiņš Ziders
Madara un Jānis.

Brīdī, kad savā skrējienā nedaudz atslābusi un “atbrīvojusi dzīvē vietu, kur kāds varētu ienākt”, visai drīz nejauši iepazinusies ar Jāni. Taču Madaras šķiršanās sāga tobrīd vēl bija plaši apspriesta medijos un virtuves sarunās - vai tas nākamo attiecību kandidātu nebaidīja?

“Pilnīgi nemaz! Mani absolūti nemaz neuztrauca. Lai ko tu arī darītu vai nedarītu, vienmēr kādam būs, ko teikt, tas vispār nav jāņem vērā. Drīzāk jau būtu jāsāk uztraukties, ja neviens vairs neko neteiktu,” – izskatās, ka Jānis par savu izvēli un abu nākotni bijis pilnīgi pārliecināts jau no paša sākuma.