Mūzika
2022. gada 10. maijs, 16:45

Melanholijas deva divtūkstošo roka faniem – “Bloody Heels” laiž klajā jaunu singlu un video

Jauns.lv

Latviešu smagā roka grupa “Bloody Heels” nesen izziņoja atgriešanos ar jaunu albumu “Rotten Romance”, kurš dienas gaismu ieraudzīs šī gada 10. jūnijā. Maija sākumā grupa ir laidusi klajā jaunu singlu un video dziesmai “The Velvet”.

“Jaunais singls un videoklips noteikti ir citādāks, ja salīdzina ar skaņdarbiem, kurus esam izlaiduši iepriekš. Neierasti, taču tas ir nedaudz drūmāks un melanholiskāks par iepriekšējiem singliem. Tajā pašā laikā domājam, ka cilvēki, kuri ir klausījušies mūs līdz šim, noteikti spēs novērtēt arī šo veikumu,” par jauno singlu saka grupas līderis, solists “Vicky White” (Valts Bērziņš).

“Rotten Romance” būs grupas trešais albums, un otrais, kuru tā izdos ierakstu kompānijas “Frontiers” paspārnē. Grupas albums “Ignite The Sky” – arī “Frontiers” paspārnē – tika izlaists 2020. gada vasarā.

“Jaunais albums pavisam noteikti atkal būs nedaudz citādāks, kā iepriekšējie. Noteikti varēs vēl dzirdēt izcilo astoņdesmito gadu smagā roka ietekmi, bet tajā pašā laikā ar jaunām un modernām vēsmām, iezīmēm. Šis albums pavisam noteikti būs tumšāks nekā iepriekšējie, ir daudz jauni elementi likti klāt, sākot ar gotisko roku, elektronisko mūziku un tamlīdzīgi. Taču katrā ziņā, tai pašā laikā tas nav pazaudējis pozitīvo rokenrola esenci,” par jauno grupas albumu izsakās Valts Bērziņš.

Grupa “Bloody Heels” tika dibināta 2012. gada nogalē. Mūziķu apvienība pa šo laiku ir paspējusi izlaist EP “Summer Nights” (2014. gads) un divus studijas albumus “Through Mystery” un “Ignite The Sky” (2020. gads).

2019. gada nogalē grupa parakstīja līgumu ar vienu no mūsdienās lielākajām smagā roka ierakstu kompānijām – “Frontiers Music SRL”.

Grupa tūru ietvaros ir sniegusi koncertus lielākajā daļā Eiropas, tostarp, tādās valstīs kā Zviedrija, Somija, Norvēģija, Vācija, Slovākija, Čehija, Polija, Nīderlande un Beļģija.