Slavenības
2022. gada 5. maijs, 12:55

VIDEO: Jānis Aišpurs pastāsta, kā bildinājis Aiju Andrejevu

Jauns.lv

Mūziķi Jānis Aišpurs un Aija Andrejeva jau kādu laiku ir oficiāli vīrs un sieva. Kā atklāj Jānis - faktu, ka apprecējušies, plašai publikai izziņot nav steigušies.

foto: Juris Rozenbergs
Aija un Jānis.

Telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" Jānis saka: “Tā kā mums abiem jau bija pieredze ar kāzām, šoreiz gribējās, lai šī diena ir tikai mūsu. Covid arī šai ziņā lieliski palīdzēja - nevajadzēja neko rīkot un neviens neuzdeva liekus jautājumus. Mēs pat sākumā nevienam neteicām, ka esam apprecējušies. Kāds bija pamanījis "Instagram" bildē laulības gredzenu, tad jau gan nācās atzīties.”

Aijas Andrejevas un Jāņa Aišpura koncerts Siguldā 2021. gada vasarā

2021. gada 29. jūlijā Siguldas pils paviljonā ar koncertu "12 stāsti vasaras vakaram" uzstājās mūziķi Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs.

gallery icon

Toties bildināšanas moments gan pārim izdevies kā no labākajiem romantisko filmu paraugiem. Stāsts ir ārkārtīgi neparasts - vispirms jau Jāni kā mūziķi spēlēt savā kāzu ceremonijā uzaicinājis cits pāris. Tas nu nebūtu nekas neparasts, ja vien… šī ceremonija nebūtu ieplānotas kalnos Itālijā, kā noslēgums diezgan garam un nogurdinošas kāpienam augšup.

Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs bauda eksotiku Šrilankā

Dziedātāja Aija Andrejeva kopā ar mīļoto – mūziķi Jāni Aišpuru – 2020. gada februārī bija devusies ceļojumā uz eksotisko Šrilanku.

gallery icon

Būdams azartisks un interesantām iespējām atvērts cilvēks, Jānis uzreiz piekritis, bet paralēli mūziķa galvā dzimusi romantiska doma - izmantot šo neatkārtojamo brīdi, lai arī pats bildinātu savu mīļoto Aiju.