foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pašmāju kinoindustrijā aizvadīta ražena nedēļa - trīs pirmizrādes divās dienās
Režisors Dzintars Dreibergs un producente Inga Praņevska Armanda Zvirbuļa filmas "Krimināllieta iesācējam" pirmo sēriju demonstrēšanas pirmizrādē.
Sarkanais paklājs
2022. gada 27. aprīlis, 06:29

Pašmāju kinoindustrijā aizvadīta ražena nedēļa - trīs pirmizrādes divās dienās

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā trešdienā un ceturtdienā kinoļaudis pulcējās uz triju filmu pirmizrādēm: skatītājiem pieejams ir seriāls "Krimināllieta iesācējiem", filma "Uzticības persona" un dokumentālā filma "Tikmēr Lucavsalā".

Aktuālāka nekā jebkad

Kinoteātrī "Apollo Kino Akropole Rīga" 20. aprīlī notika režisora Armanda Zvirbuļa filmas "Krimināllieta iesācējam" divu pirmo sēriju demonstrēšana.

Ļaudis ierodas uz daudzsēriju krimināldrāmas "Krimināllieta iesācējam" pirmizrādi

Kinoteātrī "Apollo kino Akropole" 20. aprīlī notika režisora Armanda Zvirbuļa filmai "Krimināllieta iesācējam" veltīta preses konference un divu pirmo daudzsēriju ...

gallery icon
110

Krimināldrāma, kas veidota pēc detektīvu meistara Andra Kolberga romāna "Meklējiet sievieti" motīviem, sola spraigus notikumus septiņās sērijās. Rudenī to rādīs Latvijas Televīzija. Armanda Zvirbuļa režisēto stāstu, kura darbība notiek no 1968. līdz 1995. gadam Latvijā, uz ekrāna izdzīvo gan pašmāju iecienītie aktieri un uzlecošās zvaigznes – Mārcis Maņjakovs, Mārtiņš Egliens, Jurijs Djakonovs, Uldis Dumpis, Ģirts Krūmiņš, Diāna Krista Stafecka –, gan aktieri no ārzemēm – Hrants Tokhatjans (Armēnija), Aleksejs Gorbunovs (Ukraina), Valentīns Novopoļskis (Lietuva) un citi.

No seriāla – filma!

21. aprīlī "Apollo Kino Akropole Rīga" pirmizrādi piedzīvoja režisora Jurija Skorobogatova kriminālā komēdija "Uzticības persona".

Ar pirmizrādi pie skatītājiem dodas jauna kriminālā komēdija “Uzticības persona”

gallery icon
73

Kriminālā komēdija, kas veidota no "Go3" izrādītā seriāla ar tādu pat nosaukumu. Tas ir stāsts par naudu, kontiem un neveikliem krāpniekiem. Filma jau skatāma kinoteātros visā Latvijā.

"Šķērsielas" cienīgs sekotājs

21. aprīlī kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvoja režisores Elzas Gaujas dokumentālā filma "Tikmēr Lucavsalā".

Pirmizrādi piedzīvo Elzas Gaujas dokumentālā filma "Tikmēr Lucavsalā"

gallery icon
81

Filma redzama kinoteātros un "Tet+" straumēšanas servisā. Tā ir viegli komisks grupas portrets un laikmeta fiksācija, kas stāsta par Rīgas centra zaļo oāzi Lucavsalu.

 

Citas šovbiznesa ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!