Slavenības
2022. gada 17. aprīlis, 05:04

VIDEO: Viktors Zemgals atklāti runā par laiku, kad nonācis dzīves zemākajā punktā

Jauns.lv

Dzīvē dažkārt gadās tādi kardināli pavērsieni, kādus nevaram paredzēt un kas mūsu dzīvi pilnībā apgriež kājām gaisā. Arī beidzamo gadu notikumi pasaulē tam ir spilgts piemērs. Tā dziedātājs Viktors Zemgals telekanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi" atsaucis atmiņā situāciju pirms aptuveni 30 gadiem, kad Latvija atguva neatkarību.

Populārajam mūziķim šīs pārmaiņas atnesa ne tik patīkamas sekas - izbeidzās 'Eolikas" plašā koncertdarbība visā bijušās PSRS teritorijā, un līdz ar to zuda arī grupas dalībnieku ienākumu avots.

"Eolikas" koncerts Saulkrastos 2021. gada augustā

2021. gada augusta sākumā grupa "Eolika" ar vērienīgu koncertu Saulkrastu estrādē atklāja savu 40 gadu jubilejas koncerttūri. Uz skatuves kāpa ...

gallery icon

Lai nopelnītu iztiku, Zemgalam pat nācās mest lepnumu pie malas un sēsties pie taksometra stūres. Šos trīs gadus dziedātājs atceras nelabprāt: "Es nekādi negribu aizvainot tos cilvēkus, kas strādā par taksometra vadītājiem, bet man kā māksliniekam šī situācija bija pazemojoša."

Turklāt deviņdesmitajos gados taksista darbs saistījās ar reālu bīstamību, bandītu apkārt bija pa pilnam, arī Zemgalam vairākas reizes nācās piedzīvot situāciju, kad agresīva kompānija draud ar nazi un liek sevi vizināt visu nakti.

Izeja no drūmās situācijas radās, kad televīzijas diktoru konkursā Viktoru ievēroja toreizējais LTV vadītājs Olafs Pulks un uzaicināja strādāt par “laika veci” jeb laika ziņu vēstītāju.

"Pasaki to skaļi" pie skatītājiem nonāk trešdienu vakaros, kad ir lūkojams telekanālā "360TV".