Slavenības
2022. gada 13. aprīlis, 05:13

Kas ir jaunā simpātiskā dāma, ar kuru sadziedājies Viktors Zemgals?

Jauns.lv

Populārais dziedātājs un "Eolikas" paaudzes elks Viktors Zemgals beidzamajā laikā dažādos pasākumos manīts par viņu 40 gadu jaunākas daiļavas sabiedrībā, un tas, saprotams, izraisījis publikā minējumus - kas viņa ir un kas abus patiesībā saista?

Telekanāla "360TV" sarunu šova "Pasaki to skaļi" veidotāji nolēmuši šo noslēpumainības plīvuru nomest un atklāti iepazīstina – jaunā dāma ir Beāte Meldere, jau vairākus gadus viņa ir Viktora skatuves partnere.

foto: Publicitātes
Viktors Zemgals un Beāte Meldere.

Varētu teikt, ka abus saista zināma romantika un pat mīlestība, bet - tikai cilvēciskā un muzikālā aspektā. “Pirms sešiem gadiem es biju aizgājusi uz Kalnciema kvartālu, kur toreiz uzstājās "Eolika". Pirmo reizi redzēju viņus dzīvajā, bija tik daudz cilvēku apkārt, tāda enerģija," pirmo soli ceļā uz abu sadarbību atceras Beāte.

Grupas "Eolika" 35 gadu jubilejas koncerts

2015. gada 14. februārī koncertzālē "Rīga" savu 35. jubileju ar koncertu nosvinēja grupa "Eolika".

gallery icon
60

Savu sajūsmu par uzstāšanos viņa nav spējusi paturēt pie sevis, tādēļ uzrakstījusi Viktoram "Facebook". Pēc mēneša Beāte, kura arī līdz tam bija nedaudz nodarbojusies ar dziedāšanu, aizbrauca uz "Eolikas" koncertu Kuldīgā, kur izdevies ar Viktoru aprunāties jau klātienē.

Par milzīgu pārsteigumu jaunajai dziedātājai Zemgals atklāja, ka ir noklausījies viņas ierakstus "YouTube", viņam dzirdētais paticis, un piedāvājis sākumā viņa vadībā pilnveidot vokālās prasmes, lai vēlāk iedziedātu kopīgu duetu.

"Eolikas" koncerts Saulkrastos 2021. gada augustā

2021. gada augusta sākumā grupa "Eolika" ar vērienīgu koncertu Saulkrastu estrādē atklāja savu 40 gadu jubilejas koncerttūri. Uz skatuves kāpa ...

gallery icon
46