Skatītāji ierodas uz komēdijas "Ūdens garša" pirmizrādi

7. aprīlī, kinoteātrī "Citadele" notika satīriskās komēdijas "Ūdens garša" pirmizrāde.

gallery icon
Kino
2022. gada 7. aprīlis, 23:49

FOTO: skatītāji ierodas uz komēdijas "Ūdens garša" pirmizrādi

Jauns.lv

Šodien, 7. aprīlī kinoteātrī "Citadele" notika satīriskās komēdijas "Ūdens garša" pirmizrāde.

Jau vēstīts, ka 8. aprīlī uz Latvijas kinoekrāniem nonāks režisora Matīsa Kažas jaunākā satīriskā komēdija "Ūdens garša". 

Filmas “Ūdens garša” aktieru ansamblī ir pazīstami un pieredzējuši aktieri, kas ne reizi vien ir strādājuši kopā ar jauno režisoru. Galvenajās lomās: Vilis Daudziņš, Iveta Pole, Andris Keišs, Jānis Skutelis, Gerds Lapoška, Alise Dzene, kas ir arī scenārija līdzautri.

"Ūdens garšas" scenārijs tapa sadarbība ar visiem iesaistītajiem aktieriem. Pilnīgi visiem bija iespēja radīt tekstus un epizodes. Es piedāvāju varoņus un sižeta sākotnējo uzstādījumu, taču tālāko mēs radījām visi kopā,” stāsta Matīss Kaža.

Katrīna (Iveta Pole) ir žurnāliste, kas pēta noslēpumainu organizāciju, kuru vada plašu popularitāti ieguvušais Meistars (Vilis Daudziņš). Kad Katrīna uzzina par shēmām, kas stāv aiz Meistara organizācijas "Ūdens mājas", viņa nolemj to izmeklēt un informēt sabiedrību par patiesībā notiekošo, kas slēpjas aiz miljonu eiro vērtā Meistara projekta, kur cilvēki sevi attīra ar īpaši strukturēta ūdens spēku. Taču Katrīna uzzina, ka organizācijā aktīvi ir iesaistījusies arī viņas meita (Alise Dzene), kura ir pārliecināta par ūdens spēku.