Tā dzīvo 9 gadus veca Bārbija - meitene, kuru mamma sūta skaistumkonkursos. VIDEO
Meitēna māte, 29 gadus vecā Samanta, ļoti cer, ka bērnu skaistumkonkursi varētu pavērt meitai ceļu uz dziedātājas karjeru.
Trakā pasaule
2015. gada 4. jūnijs, 13:30

Tā dzīvo 9 gadus veca Bārbija - meitene, kuru mamma sūta skaistumkonkursos. VIDEO

Jauns.lv

Mazā angliete ar savas māmiņas gādību piedalās pretrunīgi vērtētajos mazo meitenīšu skaistumkonkursos. Jau būdama stāvoklī ar meitu, 29 gadus vecā Samanta Lovridža zināja, ka mazuli nosauks par Bārbiju. Tā tas arī notika, un tagad mazulītei šie konkursi ir ikdiena.

"Tie liek man justies īpašai, atšķirīgai no citiem un jaukai," stāsta mazā Bārbija. Divu gadu laikā kopš nonākšanās šajā "šovbiznesā" meitene uzvarējusi teju 30 konkursos. Pirms katra no tiem notiek liela gatavošanās - bērna seju klāj pilns makijāža komplekts, galvā parūka, tiek pieliktas skropstas un krāsoti nagi. "Ja to visu nedara, tad nemaz nav jēgas iet uz šiem konkursiem," zinoši teic māmiņa, "turklāt visa šī gatavošanās ir ļoti jautrs pasākums," viņa piemetina. Bārbijai pašai vismīļākais kosmētikas piederums ir lūpu spīdums. 

Nav gan zināms, vai Bārbijai ir arī tēvs - visur kopā ar viņu figurē tikai māmiņa. Pēc visa spriežot, Samanta nopelna pietiekoši daudz līdzekļu, lai šādi varētu sevi un meitu lutināt, jo konkursa drēbītes vien izmaksājušas ap 5 tūkstošiem britu mārciņu. Vairāk par Bārbijas un viņas mammas aizraušanos skaties video!

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas