Slavenības
2022. gada 5. aprīlis, 10:09

VIDEO: Atis Auzāns atminas kuriozo otrā bērna piedzimšanas stāstu, kurā iesaistīta pat policija

Jauns.lv

Kļūšana par tēti ir satraukuma un saviļņojuma pilns brīdis jebkura vīrieša dzīvē, it sevišķi, ja tas notiek pirmo reizi. Taču mūziķim Atim Auzānam vairāk palikusi atmiņā jaunākā dēla Matīsa pasaulē nākšana.

Kā Atis atklāj telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", ar pirmo bērnu viss bijis mierīgi - mazais ieradies precīzi prognozētajā laikā, vecāki bija beiguši pirmsdzemdību kursus un labi sagatavojušies.

Mūziķis Atis Auzāns precas vietā, kur Gauja ietek jūrā

gallery icon

Taču jaunākais dēliņš ar savu negaidīto lēmumu pasteigties pirms noliktā laika gan izraisījis veselu stresa pilnu notikumu virkni. Tā kā līdz svarīgajam brīdim it kā bija vēl dažas dienas laika, tieši tajā vakarā Auzāns bija nolēmis atvērt un mazliet nobaudīt no viņam uzdāvinātas smalka konjaka pudeles. Sak, vēlāk jau tam nebūs vaļas...

foto: Mārtiņš Ziders
Atis ar sievu Ludmilu.

Paspēlējušies vēl ar vecāko bērnu, abi kopā salikuši puzli un devušies pie miera. Ilgi pagulēt nav sanācis, jo drīz Ati pamodinājusi sieva ar tekstu - ir jābrauc un tūliņ pat! Citas izejas nebija, nācās vien sēsties pie stūres.

Vajadzēja arī tā sagadīties, auto pa ceļam vēl apturēja policija! Kā atceras Auzāns, no lielā satraukuma pats apskaidrojies vienā mirklī...

Atis Auzāns ar sievu Ludmilu ļaujas vērienīgām pārvērtībām

gallery icon