Slavenības
2022. gada 4. aprīlis, 15:00

FOTO: stilīgāk un kolorītāk ģērbtās slavenības "Grammy" balvu vakarā

Jauns.lv

“Grammy” balvu ceremonijas vakars parasti ir pasākums, uz kuru modes noteikumi neattiecas. Šajā mūzikas industrijai nozīmīgākajā vakarā slavenības uz sarkanā paklāja iziet ļoti drosmīgos un riskantos tērpos. Dažas zvaigznes par saviem tērpiem liek runāt vēl ilgi, turpretī citas ar apģērba palīdzību cenšas piesaistīt sev uzmanību un gūt popularitāti.

Ceremonija šogad nenotika Losandželosā, tās norisei bija izvēlēts Lasvegasas ikoniskais "MGM Grand" kazino un tā plašās un viesmīlīgās telpas.

Stilīgāk ģērbtās slavenības “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon

Dziedātāja Lady Gaga, kas savulaik mēdza šokēt katra balvu ceremonijas vakara viesus ar ekscentrisku tērpu izvēli, šoreiz bija tērpusies dīvas cienīgi. Viņa uz sarkanā paklāja pozēja melnbaltā kleitā ar garu šlepi, ko viņai darinājis modes nams “Armani Privé”. Rotājusies viņa bija ar zīmola “Tiffany & Co.” juvelierizstrādājumiem ar briljantiem.

Tifānija Hadiša mirdzēja modes nama “Prada” zeltītā kleitā ar fliteriem, savukārt Dua Lipa, kura nesen kļuvusi par blondīni, izvēlējusies “Atelier Versace” vintage tērpu, kas atsauc atmiņā modes nama 1992. gada rudens kolekciju. Toreiz šajā tērpā bija ģērbusies supermodele Sindija Krauforde.

Leģendārais mūziķis Lenijs Kravics bija izvēlējies sietiņa stila sudraba krāsas bezroci un ādas bikses. Viņa rokera koptēlu paspilgtināja zābaki uz papēžiem. Džeks Hārlovs akcentēja eleganci, ģērbies viscaur melnā, dodot priekšroku modes nama “Givenchy” radītam tērpam, bet Lil Nas X deva priekšroku kolorītajam barokam – viņš izvēlējies modes nama “Balmain” uzvalku, ko bagātīgi rotāja pērles.