Slavenības
2022. gada 31. marts, 14:14

Madara Raabe un Jānis Sniedzāns atrāda savus bezjēdzīgākos pirkumus

Jauns.lv

Katram dažkārt ir gadījies iegādāties lietas, kuras tajā brīdī šķiet ļoti iekārojamas un vajadzīgas, bet vēlāk izrādās, ka tiek lietotas maz vai nemaz. Madara Raabe un Jānis Sniedzāns nemaz neslēpj, ka šādi pirkumi bijuši arī viņu ģimenē.

Kā telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Mīla burbulī" atklāj Madara, lieta, kas viņas virtuvē nav izmantota ne reizi, ir interesanta ledusskapja papildfunkcija - iespēja ieliet atdzesētu sulu, neatverot skapja durvis. Minimāls pielietojums bijis arī ūdens aparātam ar uzkarsēšanas funkciju.

foto: Publicitātes
Madara Raabe un Jānis Sniedzāns .

Savukārt Jāņa lielākās "mirkļa vājības" saistās ar lielajiem aktīvas sportošanas plāniem, no kuriem pagaidām izdevies realizēt tikai pirmo punktu - inventāra iegādi.

Sniega dēlis šosezon ticis lietos veselas trīs reizes, un tas jau esot neredzēti daudz. Iegādājoties slidas, Jānis domājis, ka nu tik slidos katru dienu, bet šoziem to darīt sanācis tieši vienu reizi. Savdabīgs rekords šai ziņā gan pieder “katra kārtīga letiņu džeka simbolam” hokeja nūjai, kurai pildīt savu varonīgo misiju ledus laukumā pagaidām nav izdevies vispār.

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

gallery icon