Slavenības
2022. gada 29. marts, 15:02

Venusa Viljamsa tiešraidē piedzīvo misēkli sava pikantā tērpa dēļ

Jauns.lv

Tenisiste Venusa Viljamsa piedzīvojusi misēkli ar apģērbu “Oskara” balvu ceremonijas tiešraides laikā, kad viņas labs draugs aktieris Vils Smits uz skatuves teica pateicības runu, kas notika īsu brīdi pēc TĀS pļaukas.

Kinoakadēmijas balvu vakaram 41 gadu vecā tenisiste Venusa Viljamsa bija izvēlējusies sniegbaltu tērpu ar pikantu dekoltē zonas risinājumu. Viņas vakarkleitu darinājis modes nams “Elie Saab”. Misēklis notika Vila Smita strīdīgi vērtētās pateicības runas laikā, kad viņš saņēma “Oskaru” kā labākais aktieris. Kļūme ar apģērbu uz īsu mirkli fiksēta arī balvu ceremonijas tiešraidē.

Venusa Viljamsa “Oskara” balvu ceremonijas vakarā 2022. gadā

gallery icon

Kamēr Smits uz skatuves runāja, TV operatori uz brīdi parādīja zālē sēdošās māsas Viljamsas, kuras uzmanīgi vēroja notiekošo. Par spīti tam, ka Venusa ar vienu roku piesedza sava tērpa dziļo dekoltē, cenšoties sevi pasargāt no nepatīkama mirkļa, kad apģērbs atsedz par daudz, pilnībā pasargāt sevi viņai nav izdevies. Vērīgākie fani ievērojuši, ka dekoltē līnija nedaudz novirzījusies uz sāniem, atsedzot mazliet par daudz.

Kamēr kamera bija vērsta uz Venusu, telekompānijas ABC operatori vairākkārt centās pārslēgt ekrānā redzamo uz “Oskara” logotipu. Nav gan zināms, vai tas bija saistīts ar Viljamsas garderobes misēkli.

“Oskara 2022” balvu ceremonijas vakara labāk ģērbtās slavenības

gallery icon

Atgādināsim, ka Vils Smits saņēma “Oskara” balvu par lomu filmā “Uzvarētāju ģimene” (“King Richard”). Šis ir biogrāfisks stāsts par tenisistēm Venusu un Serēnu Viljamsām un viņu tēvu Ričardu Viljamsu. Vils Smits uz ekrāna atveido Venusas un Serēnas tēvu.