Slavenības
2022. gada 28. marts, 17:07

"Te par brīvu ir tikai gaiss un izsalkums," - reperis Edavārdi šausminās par Šveices cenām

Jauns.lv

Telekanāla "360TV" šovā "Četri uz koferiem" reperis Edavārdi, TV personība Ieva Adamss, režisors Igors Linga un skandalozā influencere Yana Bruk devušies uz skaisto Alpu zemi Šveici.

Taču ir kāds āķis - nav noslēpums, ka Šveice ir arī valsts ar augstu dzīves līmeni, un tas arī attiecīgi maksā. Zināt to teorētiski ir viena lieta, taču, kad četrotne nonākusi galā un lūko pēc gardas maltītes, vietējo restorānu ēdienkartēs norādītās cenas ātri vien liek plānus mainīt.

“Izskatās, ka šis būs īsts detox ceļojums, zaudēsim katrs pa pāris kilogramiem,” – situācijas nopietnību ātri ir aptvēris Edavārdi. Kas Šveicē varētu būt par brīvu? “Gaiss un izsalkums!” – ar uz šo jautājumu mūziķim atbilde nav tālu jāmeklē. Vēl par brīvu ir arī pastaigas kājām, uz tām laikam turpmāk būs jāliek galvenais uzsvars.

Šķiet, ka vistālredzīgākā budžeta plānošanas jautājumos tomēr ir bijusi Yana Bruk. Pēc tam, kad abi puiši nedaudz pasūkstījušies par meitenes smago koferi, kuru, kā jau džentlmeņiem klājas, nācās palīdzēt uzdabūt ceturtajā stāvā, patīkamu pārsteigumu sagādā kofera saturs. Izrādās, rūpējoties par ceļojuma budžetu Šveices cenu apstākļos, praktiskā jauniete no Latvijas līdzi atvedusi veselu vīna pudeļu krājumu!